Merhaba bünyemizde bulunan 150 kurumsal web sitesi ve planlanan projelerde editör arayışımız mevcuttur. Seo uyumlu semantik makale yazabilen verilen makale başlıklarına uygun alt başlıklar, anahtar kelime çalışması, etiket, linkleme çalışması gibi gerekli araştırmaları yapıp akıcı ve düzgün bir dille verilen işin üstesinden gelebilecek deneyim ve tecrübe sahibi kişilerin başvurmasını rica ederiz.


Makaleler en az 300 kelime olacaktır. Yazıya bir adet ön görsel ve yazı içinde 2 adet görsel olacaktır. Ana başlık bizim tarafımızdan verilecektir. Seo uyumlu semantik şekilde makaleler talep etmekteyiz. Anahtar kelimeler, etiketler ve linkleme çalışmaları ve bunların araştırılması sizin tarafınızdan yapılacaktır. Kurumsal firmalar ile çalışma yaptığımız için makaleler akıcı ve düzgün bir dille yazılması gereklidir. Ödemeler günlük, haftalık yada aylık şekilde ortak bir karar ile yapılacaktır.

Taban fiyattan bu işi yapacak kişiler aşağıda bulunan iletişim bilgilerinden bize ulaşabilir. Lütfen iletişim kurarken sizleri değerlendirmek adına daha önce yazmış olduğunu makalelerden örnekler gönderirseniz seviniriz.

Düzenli ve sürekli bir iştir. Talep edilen iş düzgün olduğu sürece çalışmaya devam edilecektir.


Tel : 05326690089
Mail: info@almazajans.com
Whatsapp: 05558887654