2 yılı aşkın süredir makale hizmeti vermekteyim. Şuana kadar yüzlerce kişiyle, aktif olarak çalışma sürdürdüm. Kısa ve uzun vadeli olarak, makale siparişlerini güncel olarak almaktayım.
Yazılan makaleler, tüm arama motorları ( Google, Yandex ve Bing ) ile uyumludur. Google News'e özel uyumlu, haber makaleleri de yazılmaktadır. Öncelikli olarak hangi kategorilerde yazdığımız konusuna, gelecek olursak;
•Gıda
• Teknoloji
• Sağlık
• SEO
• Tanıtım Yazıları
• Moda
• Yemek Tarifleri
• Blog Yazıları
• Ekonomi Yazıları
• Sosyal Medya Yazıları
• Oyun İncelemeleri
• " Google News " haber yazıları
Yukarıdaki listede yer almayan fakat özel kategorilerde makale yazdırmak isteyenler, iletişime geçebilirler. Kısa ve uzun vadeli çalışmalar yürüttüğümüzü, yukarıda sizlere belirttik. Uzun vadeli çalışanlar ile, şuanda da özel indirimler uygulamaktayız. 100 kelimesi 1.25 ₺ olarak belirledik. Uzun vadeli çalışmalarda, indirimler uygulanmaktadır. Aynı süreç içerisinde yazılan makaleler, istediğiniz sürede teslim edilmektedir. Makalelerde özel anahtar kelime optimizasyonu yapılmaktadır. Spin v.b programlar ile, özgünlük yapmıyoruz. Makaleler araştırma sürecinden sonra %100 özgün olarak, yazılmaktadır.
Ödeme Yöntemleri
• Garanti Bankası
• Vakıf Bankası
• Ziraat Bankası
• İş Bankası
Tüm bankalar Ekrem Solmaz adına olup, yukarıda bahsi geçen 4 banka ile çalışmaktayız. Trade puanı 5'in altında olan kullanıcılardan, ödemeleri iş öncesi almaktayız. Diğer kullanıcılardan ise iş sonu, ödemeler alınmaktadır. Güven konusunda sıkıntı yaşayan kullanıcılar ile, birebir görüşme sağlanabilir. Referans konusunda ise, tüm referanslar ve istenilen düzeyde makaleler şahsınıza ulaştırılabilir.
0541 865 7922 ve 0537 691 8823 numaralarından, bana ulaşabilirsiniz.
Skype: Marques - ekrem_solmaz18@hotmail.com adresi üzerinden, bana ulaşabilirsiniz.
Dipnot: Şuanda makale alımları, aktiftir.