[LEFT]

[SIZE=5]İŞ ALIMI: AÇIK[/SIZE]

Ben Kimim?

Verdiğim hizmetten bahsetmeden önce biraz kendim hakkında bilgi vermek istiyorum: 22 Yaşındayım Çukurova Üniversitesi Psikoloji bölümü öğrencisiyim. Gerek *** üzerinden gerekse de *** dışından yaklaşık 7 senedir içerik yazarlığı hizmeti vermekteyim. Bu 7 senelik süreçte; bir internet sitesi içeriğinin nasıl olması gerektiği, ziyaretçinin ve aynı zamanda Google'ın bir içerikten tam olarak neler beklediği hakkında sayısız tecrübe edindim, edinmeye de devam ediyorum. Edindiğim tecrübe ve deneyimlerden de yararlanarak internet sitenize en iyi katkıyı sağlayacak içerikler üretmeye gayret ediyorum.[/LEFT]
Oluşturduğum İçeriklerin Genel Özellikleri:

• Ziyaretçi, ilgili içerikten talep ettiği bilgiyi tam anlamıyla alacak.

• İçerik, bir başka kaynakta kesinlikle var olmayacak, tamamen benzersiz olacak.

• Google başta olmak üzere arama motorlarının ilgili içeriği ön plana çıkarabilmesi için gereken tüm özellikler var olacak. Bu maddeyi aşağıdaki başlıkta daha da detaylandırdım.

İçerik Oluştururken SEO Konusunda Neler Yapıyorum?

• Bir hedef anahtar kelimenin ilgili içerikte ilk paragrafta olması ve aynı zamanda içerik içerisinde %10 ile %12 arasında yer alması oldukça önemlidir. Oluşturduğum içeriklerde bunu sağlamaya özen gösteriyorum.

• H2 ve H3 etiketlerini kullanarak ilgili içerikte ihtiyaç duyulduğu oranda alt başlıklar ekliyorum ve bu alt başlıklarda hedef anahtar kelimeye yer veriyorum.

• Birçok kişinin aktif şekilde kullandığı SEO eklentilerinde oluşturduğum içeriklerin yüksek not almasını garanti ediyorum. Öyle ki, Yoast SEO eklentisinde oluşturduğum içeriklerin yeşil ışık almasını ve Rank Math SEO eklentisinde ise 67 ve üzeri puan almasını garanti ediyorum. Bu garanti, 600 kelime ve üzeri içerikler için geçerlidir.

İçerik Ücretlerim:

• 100 Kelime: 2 TL

• 200 Kelime: 4 TL

• 300 Kelime: 6 TL ve katları şeklinde gitmektedir.

Bana Nasıl Ulaşabilirsiniz?
WMAracı özel mesaj sistemini kullanarak, ali.akan0147 Skype adresinden veya akanali32@gmail.com mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.
Bazı Müşteri Yorumları:

JetLag adlı üyeden alıntı

Makale yoğunluğunda, Ali'den yardım istemişdim, çok hızlı ve başarılıydı, tşk ederim..

avokado adlı üyeden alıntı

Özenli, tertemiz çalışma geldi. Teşekkürler.

Kalite_Reklams adlı üyeden alıntı

Makalelerimi sağlıklı bir şekilde az önce teslim etti,kendisine başarılar dilerim.

sampiyonbjk adlı üyeden alıntı

makaleler teslim alındı teşekkürler

mytr adlı üyeden alıntı

50 adet makale yazdırıldı, makaleler çok temiz ve üzerinde durulmuş.

teşekkürler.

Chiwi adlı üyeden alıntı

30 adet makale siparişi vermiştim, az önce teslim aldım. Ali'nin aldığı işleri ne titizlikle yaptığını, kendi işiymiş gibi üzerinde durduğunu bildiğim için kontrol etmeye gerek bile duymuyorum.

kralmchalen adlı üyeden alıntı

10 Adet makale siparişi teslim alındı, çalışma için teşekkürler.

Özgür adlı üyeden alıntı

Arkadasla ufak bir kac makale icin anlaştık teslim aldim gayet özenli ve titiz bir calisma cikarmis

dll adlı üyeden alıntı

Arkadaşla devamlı çalışıyoruz, 20 adet makale daha yazdırdım. İşinde özenli, oldu bittiye getirmiyor makaleleri. Tavsiye ederim.

s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı

İşin aslı uzun zamandır çeşitli makale yazan arkadaşlarla çalıştım. Bu arkadaş gerçekten farklı. Ne yazdığını biliyor ve yazdıklarını anlaşılır sade ve özverili şekilde yazıyor. 3 kuruş fazla kazanayım diye saçma sapan makale yazan kişiler ile karıştırmayın...

Tekrardan teşekkür ederim dostum. İmkanımız oldukça uzun süre çalışacağız...

St0rmy adlı üyeden alıntı

10 Adet makale aldım işini zamanında yapıyor ve gayet ilgilendi teşekkürler.

wwwbannertakascom adlı üyeden alıntı

makaleler teslim edildi son derece düzgün ve akıcı Türkçe ile yazılmış ellerinize sağlık

zego adlı üyeden alıntı

Makaleleri teslim aldım ve çok beğendim. Tavsiye ediyorum herkese. :)

nakres adlı üyeden alıntı

10 adet makale aldım başarılı arkadaş..

oceanss13 adlı üyeden alıntı

Arkadaşa makale yazdırdım oldukça başarılı. Emeğine sağlık teşekkürler

Schizophren adlı üyeden alıntı

5 adet makale teslim aldım. ilgili ve bilgili biri olduğu metinlerden belli. teşekkürler.

ulus82 adlı üyeden alıntı

Arkadaşımız çok iyi iş çıkardı, tekrar çalışabilme arzusundayım. Teşekkürler.

OttomanGuardian adlı üyeden alıntı

Arkadaş ile anlaştık. İşinde gayet iyi.

MULTİ KONU

https://www.***.net/makale-alimi-amp-satisi-makale-yazarlari/1175187-7-senelik-tecrube-kaliteli-iceriklerle-arama-motorlarinda-ilk-siralarda-yer-almaya-hazir-misiniz.html#post1068363619