lostyazilim
tr.link

Alışılagelmiş hizmetlerin ötesinde!

2 Mesajlar 469 Okunma
acebozum
tr.link

Baturizade Baturizade WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Lisans eğitimi almaktayım
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 3, (%33)
KİMİNLE MUHATAPSINIZ?

Merhaba, iyi günler diliyorum. 22 Yaşında Hukuk Fakültesi 4. Sınıf öğrencisiyim. Üç yıldır çeşitli yazınsal metinlerde içerikler üretmekteyim. Söz gelimi; makale, deneme, kısa hikâye, tanıtım yazısı, inceleme, haber yazısı ve sair…

TAMAM SENİ TERCİH EDECEĞİM ANCAK NEDEN SEN?

Yazınsal içeriklerin hazırlanmasında iki önemli unsur fevkalade önemlidir. Bahsettiğim unsurlar ise teknik ve içeriğe yönelik bazı kritik noktalardır. Metnin muntazam bir kalitede olması için teknik unsurları, yani Türk Dili özellikleri, yazım – imla kuralları ve anla(tı)m bütünlüğü doğru kullanılmalıdır. Aksi takdirde içeriğin konusu ne kadar merakı cezbeden bir konu olursa olsun okuyucunun takdirini kazanamayacaktır. İkinci unsur olan içeriğe yönelik hususlar da aynı öneme sahiptir. Teknik unsurlar doğru kullanılsa dahi içerik en isabetli üslup ile yoğrulmadığı takdirde okuyucunun metne olan bağlılığını sağlayamayacaktır. Bu şartların vücut bulmadığı bir metin ‘’SEO’’ optimizasyonu noktasında da sınıfta kalacaktır. Metinleri, yukarıda zikrettiğim iki perspektife göre hazırlamaktayım. Yani hem biçimsel ve teknik özellikleri doğru kullanmakta hem de üslubu dikkat ile seçmekteyim. Gerek Osmanlıca eser tadında yazılmış belagatli cümleler kullanmakta gerekse ‘’onedio’’ tarzında yazılmış dinamik ve aktif bir Türkçe kullanmaktayım. Seçimi bana bıraktığınızda ise; resmi ve didaktik – öğretici – bir üslup benimsemekteyim ve bu üslup esasen makalelerde kullanılması gereken organik üsluptur. Yani makalenin asli üslubudur. Siparişleri anlaşılan takvime bağlı kalarak hazırlamaktayım. Takvimi aşan siparişlerde ise ‘’sorumsuzluğumdan dolayı’’ mağduriyetinizi önlemek adına ücret talep etmemekteyim. Bununla birlikte almış olduğum siparişleri ekonomik kaygılarla ve kaliteden yoksun bir şekilde hazırlamamaktayım. Bilakis sizin memnuniyetinizi esas gaye edinmekte ve bu ilke uyarınca çalışmalarımı ifa etmekteyim.

BİR EKİPLE Mİ ÇALIŞIYORSUN YOKSA BİREYSEL Mİ BU İŞİ İFA EDİYORSUN?

Bir ekip içerisinde çalışan tüm yazarların aynı başarıda içerik üretmesi mümkün değildir. Bununla birlikte ekip ile birlikte çıkarılan siparişler; her yazar kendi üslubu ve anlatım tarzı ile çalışacağından dolayı anlam bütünlüğünden uzak ve yer yer kopmaların olduğu ve metinler arası alaka düzeyinin düşük olduğu işler ortaya çıkacaktır. Ben bu noktada münferit çalışmakta ve herhangi bir ekibe bağlı olmaksızın tüm işlerimi tek kalemden çıkarmaktayım. Tecrübe edenler idrak edeceklerdir ki; tek hizmet veren yazarlar bilhassa aracıların verdiği hizmete nispeten daha başarılı olmaktadır.

İYİ GÜZEL HOŞ ANCAK ÜCRET POLİTİKAN NE DURUMDA?

* Arzu edilen iş içeriği yoğun bir araştırma ve istemiyor ve muhtevası kolay anlaşılabiliyorsa bu durumda 100 kelime için 1.50 TL,
*Arzu edilen iş teknik literatür ve ciddi araştırma istiyorsa bu noktada 100 kelime için 2.00 TL talep etmekteyim.

ARZU ETTİĞİM NİTELİKLERE SAHİPSİN NASIL İLETİŞİM KURABİLİRİZ?

Sonuna kadar geldiniz ve yukarıda bahsettiğim çalışma disiplini ve hizmet anlayışıma dair hususlar dikkatinizi celp etti ve çalışmak istediniz. Bu durumda; buradan mesaj yolu, skype fsbatur71 üzerinden veya Wp ( 0 552 229 83 71 ) aracılığıyla iletişim kurabilirsiniz.

elektronikssl
webimgo

cagri cagri Bu kez olacak! Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Oyuncu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 300 / 291
  • Ticaret 39, (%100)
Merhaba, daha önce yazılmış/yayınlanmış bir ya da birkaç yazınızı görme şansım var mı?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al