Merhaba arkadaşlar, Kız arkadaşım 3.sınıf gazetecilik bölümü okuyor, bu konularda bilgisi ve tecrübesi olduğunu düşünüyorum. Kredi kartı borçlarımızdan dolayı makale yazma işine girmeye karar verdik. Detaylara geçelim.
REFERANSLARIMIZ :
REFERANS MAKALE 1 | REFERANS MAKALE 2
bunediola09 adlı üyeden alıntı
Bir adet 300 kelimelik referans makalesi alındı, çok kaliteli ve akıcı bir yazı olmuş türkçe imlalarına da uygun ve anahtar kelimesi çalışmasıda yapmış. Kendisini tebrik ediyorum, ve teşekkürlerimi iletiyorum. Herkezin çalışmasını şiddetle tavsiye ederim. :) :)HANGİ KONULARDA YAZIYORUZ?
Her alanda makale yazabiliyoruz. Konuları Bize söylemeniz yeterli :). Makaleler %100 özgün olarak hazırlanıyor ve sizlere sunuluyor. Ayrıca eklemek gerekirse makale yazma dışında editörlük konularında da hizmet veriyoruz.
ÜCRETLENDİRME
100 Kelime : 1:tl
200 Kelime : 2:tl
300 Kelime : 3:tl
400 Kelime : 4:tl
500 Kelime : 5:tl
Ve katları olarak devam etmektedir. Referans toplamak ve müşteri kazanmak için fiyatlarımızı diğer makale yazarlarından biraz daha uygun tuttuk.
DETAYLAR
- Makale ücretleri tradesi benden yüksek olanlardan iş sonu, tradesi benden düşük olan kişilerden ise yarısı iş başı, yarısı iş sonu şeklinde alınır.
- Minimum sipariş tutarımız yoktur, 1 makale de olsa iş bizim için iştir ve yazarız.
- Makaleler hakkında detayları bilgi verirseniz bizim için ve sizin için çok daha iyi olacaktır..
İLETİŞİM
Pm yolu ile iletişim kurabilirsiniz ancak daha hızlı iletişim için lütfen skype adresimizi ekleyin.
[SIZE="3"]Skype: live:busra-oztekin[/SIZE]