Boş zamanlarımda hazırladığım ve içeriği, kalitesi açısından oldukça iddialı olduğum hazır makalelerimi sizler için satışa sunuyorum. Benzeri makaleleri taban fiyata ben asla bulamadım, bulunabileceğini de düşünmüyorum. Sizler de taban fiyata yüksek kalite istiyorsanız makalelerimi satın alabilirsiniz. Eğer makalelerin orijinalliğini yitirmesiyle ilgili kaygılarım olmasaydı kesinlikle herkese iade garantisi de verirdim. Her gün yeni makaleler ekleyeceğim bu başlığı takipte kalabilirsiniz.

Makalelere Dair Bilgiler

1. Her biri oldukça okunabilir düzeyde. Makaleler sade bir dille yazıldı ve cümleler mümkün olduğunca açık bir şekilde aktarıldı.
  2. Söylemeye gerek yok belki ama bazı kişilerin bununla ilgili kaygıları olabiliyor. Tamamen özgün, yapay zekayla oluşturulmadı. Özgün olduğuna dair rapor ile birlikte yollanacaktır.
  3. Anahtar kelimeler %3 civarı bir yoğunlukta ve bold olacak şekilde yer aldı.
  4. Başlık ve paragraf düzenleri tamamen SEO kuralları esas alınarak düzenlendi.
  5. Makale içerisinde ilgili ve yüksek kaliteli görsellere yer verildi.
  6. Yalnızca gerçekten ilgimi çeken ve bilgi sahip olduğum alanlara yönelik makaleler oluşturdum. Haliyle içerikler oldukça yetkin bir elden çıktı. 

Satışa Sunulan Makaleler

1) Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz Uygulamalar Nelerdir? (521 Kelime)

2) Psikolojik Sağlığı Korumanın Yolları Nelerdir? (700 Kelime)

NOT: Forumda 15 ve üzeri olumlu ticaret bildirimi alan herkese ve özel üyelik sahiplerine iade garantisi verilmektedir.