Detaylar
* 09:00-16:00 saatleri arasında hızlı iletişim kurabilirsiniz.
* Ödeme peşin çalışıyor, ''En küçük sorunda,'' talebiniz doğrultusunda ödemenizi iade ediyorum.
Fiyatlar
* 100 Kelime: 4 Lira ve katları
Ödeme Yöntemleri:
TEB, KuveytTürk, Ing
marjinaltasarim adlı üyeden alıntı
Hocam söz verdiği gibi 1 Adet hediye referans makaleyi teslim etti.
Kendisi gerçekten ilgileniyor.
Bir web tasarımcı olarak yazdığı makaleyi incelediğimde makelesi seo açısından gayet iyi kendisine teşekkür ediyorum ve kendisini herkeze öneriyorum.
pixelcreative adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 100 adet makale siparişi verdim. Sorunsuz bir şekilde teslim etti, iletişimi ve saygısı kuvvetli bir arkadaşımız.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
REFERANSLARIM:
PieRLuGi adlı üyeden alıntı
5 makale işi verildi, gayet başarılı ve güzel çalışma yaptı, ilgisi için teşekkür ediyorum. Uzun yıllar çalışacağım bir arkadaş olarak skype ekledim.
KoJiRo adlı üyeden alıntı
arkadaşa sabah makale siparişi verildi hızlı ve temiz bir şekilde kendisi teslim etti çalışmasından çok memnun kaldım makaleler tam istediğim gibi olmus kendisine çok teşekkür ederim.
doLe adlı üyeden alıntı
anlayışlı arkadaş, ödeme konusunda da sıkıntı çıkartan birisi değil, inşallah bayram sonrası yapacağız. Kendisine buradan da bir kez daha teşekkür ediyorum :)
akif68 adlı üyeden alıntı
14 adet 500 kelimelik iş yaptırıldı.Teslim alındı.Gayet özenle yazılmış Teşekkür ederim.Verime göre sürekli çalışmayı düşünüyorum
OrhanBilge adlı üyeden alıntı
Arkadaşı çok sevdiğim için tekrar iş verdim :P,
şaka bir yana ; tekrardan makale yazdırmam gerekti hiç başka birisine başvurmadan direk arkadaşa yazdım sağolsun teslim etti hemen işi.
Denizciyiz adlı üyeden alıntı
Sürekli düzenli olarak çalıştığım bir kişidir. Makalelerde hiç bir zaman aksatma, geciktirme ve yanlışlık yapmamıştır şimdiye kadar.
Uzun soluklu çalışmamız devam edecektir.
Hayırlı işler
Whybe adlı üyeden alıntı
5 Adet makale yazdırıldı gerçekten kaliteli ve hızlı bir iş oldu, teşekkür ederim kendisine iyi çalışmalar dilerim.
Akar adlı üyeden alıntı
Çalışıp çalışmayacağımızı denemek için ücretiyle 20 adet 100'er kelimelik yazı istedim. Karşılıklı onayın ardından 1 saatte teslim etti. BReeD'e güvendik; iyi ettik. Hızlı bir alışveriş oldu.
CanerDikmen adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 10 adet makale aldım, ertesi gün teslim etti. Birde makaleleri göndereyimde öyle ödeme yaparsınız demez mi. Ödeme yapmak için ısrar ettim neredeyse.
Başarılı ve hoş şeyler bunlar.
mustbr adlı üyeden alıntı
10 adet 100er kelimelik makale satın alınmıştır. Hızlı ve aynı zamanda kaliteli bir çalışma oldu teşekkürler.
CanerDikmen adlı üyeden alıntı
Arkadaşa yaklaşık 30-40 makale yazdırdım, bazıları çok özel ve önemli alanlar. İyi araştırma ve analiz yaparak, daha önce benzeri yapılmayan sonuçlar ortaya çıkardı.
Rakiplerimiz tamamiyle üniversite ve devlet siteleri olan sektörde, makaleleriyle hit almaya başladım.
Yoğun olarak tekrar çalışmaya başlıyoruz, kendisine teşekkür ederim.
ska adlı üyeden alıntı
20 adet makale yazdırdım arkadaşa çok başarılı ve konuda uzman gözüyle yazıyor. Ben daha sonrada çalışmayı düşünüyorum.
fuzinnes adlı üyeden alıntı
Toplu makale siparişi geçilmiştir.
İş aksatmayan ve özenerek yazan bir arkadaştır tavsiye ederim *** ahalisine.
tristy adlı üyeden alıntı
Zamanında makaleler teslim alınmıştır ve hiçbir sorun çıkmamıştır. Arkadaş çok temiz ve hızlı çalışmakta. Teşekkür ediyorum.
Wmqp adlı üyeden alıntı
Daha önce görüşlerimi yazacağımı belirtmiştim.
Arkadaş vaktinden önce teslim ettiği için kendisine teşekkür ederim.Makaleleri fazlası ile başarılı.SEO konusunda çok etkili ve kaliteli.
Kendisi ile sürekli çalışacağımı belirtir, bu etkili çalışmalarının aynı şekilde devam etmesini dilerim.
_CeXBeN_ adlı üyeden alıntı
2. kez çalıştım ve tekrardan beni şaşırttı makaleler güzel ve akıcı olmuş tebrik ederim hayırlı işler dilerim
ulus82 adlı üyeden alıntı
10 adet makale tarafımca teslim alındı. Özgün ve titiz yazan bir kardeşimiz. Yakın zamanda yeni işler vereceğim kendisi ile uzun soluklu çalışabilmeyi düşünüyorum teşekkürler.
necrov adlı üyeden alıntı
3 aydır çalışıyoruz 10.000 kelime kadar makale yazdırdık bugune kadar . Tüm işleri özverili bir şekilde söz verdiği tarihlerde teslim etmiştir. Yeni işler vermeye devam ediyoruz . Özgün içerik ,hızlı iş , güvenilir arkadaş. Öneririm.
CoRcH adlı üyeden alıntı
Sürekli calistigim iyi bir insan ve oldukca anlayisli davraniyor.
Makale yazdirmak istiyorsaniz dogru adrestesiniz diyebilirim, tavsiye ederim.
Tesekkurler.
Qzen55 adlı üyeden alıntı
Arkadaşa verdiğim siparişleri 1 günde teslim etti, gerçekten sorunsuz çalışıyor. Ellerine sağlık , herkese tavsiye ederim
necrov adlı üyeden alıntı
Hızlı sorunsuz seo odaklı makale yazabilen bir arkadaş. İşinde başarılı 10 bin kelimeden fazla makale yazdırıldı kısa sürede teslim edildi. Teşekkürler.
Celsius adlı üyeden alıntı
Arkadaştan 10 adet 200 kelimelik kıt konularda makaleler aldım. Makaleler tamamen bilgi verici ve okuyucuyu sıkmıyor. Yazım hatalarının olmadığını söylemeye gerek bile yok. Kelime sayısı dolsun diye yazılan makaleler değil. Teşekkür ederim.
Mesaj 5 defa düzenlendi. Son düzenleyen: otisabi (27.11.2023 09:29)