Merhabalar,
Her türlü içerik girişi/copy-paste işleri başta olmak üzere, aşağıda yazdığım hizmetleri uygun fiyattan özenli bir şekilde yerine getirebilirim. �� ❌

Yapabileceğim İşler:
Copy-Paste: Tüm copy-paste işleriniz hızlıca ve titizlikle yerine getirilir.)
Makale Hizmeti: Talepleriniz doğrultusunda %100 özgün makaleler yazılır. Makalelerde heading tag hiyerarşisine, önemli alt başlıklar ve anahtar kelimeler kullanmaya, imlâ kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat edilir.
Yazılar maddelendirmeli anlatım ile okuyucu odaklı hâle getirilir.
Kurumsal bir anlatımla mı, samimi bir dille mi yazılmasını istediğiniz sorularak tercihinize göre hareket edilir.
Samimi bir anlatımla yazılmasını tercih ettiğiniz makalelerde kullanıcının ilgisini celbetmek amacıyla seviyeli esprilere, emojilere, tamamı kafiyeli ve özgün şiirlere yer verilir.
Makalelerde kelime sayısını doldurmak için cümleleri uzatmaktan, anlatım bozukluklarından, dil bilgisi hatalarından ve noktalama işaretlerinin yanlış kullanımından kaçınılır.
Akıcı, sürükleyici bir anlatımla yazmaya özen gösterilir.
Fiyatlandırma 100 kelimesi 3 TL şeklindedir.
Öte yandan senaryo, hikâye, slogan, reklam metni gibi içerikler de hazırlanır.)
Entry Girişi: Sözlük sitelerinize farklı hesaplarla başlık ve entry girişi yapılır. Böylece sitenizin aktif tutulmasına katkı sağlanır. 'bkz', 'gbkz' gibi sözlük formatına uygun girdiler kullanılır. Başlık ve entryler kategorilere uygun olarak hazırlanır.
Özgün Yorum Yazma: Yorumlar içerik okunduktan sonra konuyla alakalı, doğal ve özgün olarak yazılır. Yorumların en az kaç kelime olması gerektiğini siz belirleyebilirsiniz. Dilerseniz uzun yorumlar yazabilirim. Kelime sayısı arttıkça fiyat değişmez.
Forumlarda Konu ve Post İşleri: Sayı farketmeksizin, forum sitenizdeki kategorilere uygun konular açılır ve konulara özgün cevaplar yazılır. Bu işlemler dilerseniz farklı üyelikler üzerinden gerçekleştirilir.
Video ve Diğer Medyaların Yayzıya Çevrilmesi-Deşifre Hizmeti (Videolar ve ses dosyaları imlâ kuralları ve noktalama işaretlerine dikkat edilerek birebir yazıya aktarılır. Ücretlendirme; dakikası 2 TL şeklindedir.
Diğer Hizmetler: Başka bir talebiniz olması durumunda iş hakkında kısa bir bilgi vererek en uygun fiyat teklifini alabilirsiniz.
Yaptırmak istediğiniz işler için benimle iletişime geçmeyi uygun görürseniz size yardımcı olmak isterim.

Değer verdiğiniz projelerinize en az sizin kadar değer vereceğimden emin olabilirsiniz.

Saygılarımla, iyi çalışmalar