******************************************************************************************************************************************************************************************************************** Merhaba öncelikle isterseniz kendimi tanıtayım,
Adım ve Soyadım: Ülkü BUDAK
İşim: Öğrenci
Uzun süredir bu forum sitesinde sizlerle zaman geçirmekteyim. Birçok arkadaş ile ticaret, makale alımı&satımı yaptık, fakat sanırım ticaret puanını ikinci plana atmak benim için zarar oluşturan bir eylem oldu.
Tamamen Kendi düşüncelerim, bilgilerim ve tecrübelerimin birleşimi ile SEO odaklı makaleler yazmaktayım. Makale yazma işine bir aile dostumuzun önerisi ile başladım. Çokta güzel oldu :)
Lütfen bu yazacaklarımı yanlış anlamayınız ki zaten anlayacak arkadaş olduğunu sanmıyorum bu forum sitesinde. Arkadaşlar ben öyle HER KONUDA MAKALE YAZMIYORUM! Bir insanın her konuda MAKALE YAZACAK KADAR bilgiye sahip olması malum kimsenin kabul edebileceği bir durum değildir.
Her konuda makale yazmaktansa yazarken zevk aldığım, bilgi sahibi olduğum ve tecrübe ettiğim konular olmasını tercih ediyorum.
Peki, Ben Ne Hakkında Makale Yazıyorum:
- Eğitim
- Arkadaşlık
- Eleştiri
- İlişkiler
- Tartışma
- Psikoloji
- Sağlık
- Diyet
- Çocuk gelişimi
-Bankacılık
-Ek İş
Konularında makale hizmetini sizlere verebilirim.
Sizlere vereceğim GARANTİler Nedir?
- Sizlere; yazacağım makalelerin öncelikle tamamen ziyaretçiye istediği bilgiyi sunan ve ziyaretçinin okumaya devam etmesini sağlayacak, Başka bir Web sayfasından okunup, yok efendim iki kelimesini değiştireyim, yok öyle yorumlayayım mantığına tamamen ZIT olarak makale yazma garantisini verebilirim. Özgün Makale.
Şu anda Ticaret puanı kullanmayı yeni öğrendim fakat şu ana kadar yaptığım işlerden geri bildirim almadım/almayı unuttum. Sanırım bunun önemini siz arkadaşların güven duygusunda ister istemez bir etkisi olacaktır. O yüzden belirlediğim süre boyunca makale ücretlerini düşük tutarak daha fazla arkadaşla tanışmayı ve makale alımı/satımı yapmayı istiyorum.
Günde ortalama 5 saat makale yazmaya vaktim oluyor. Kelime sayısına göre değişiyor tabi ki ama günlük ortalama 10-15 arası makale yaza bilmekteyim.
Makale ÜCretleri:
100 Kelime: 1.25 TL
Şeklinde makale yazmaktayım.
NOT: makale alışı yapmak isteyen arkadaşlara bildirmek istediğim bir hususta şu: +18 VE KUMAR TARZI YAZILARI KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUM. AYRICA BU TARZ SİTELERE ulkubudak1995 tarafından MAKALE SATIŞI YAPILMAYACAKTIR. Lütfen bu tarz bir talepte bulunmayınız.
İlgilenen arkadaşlar konu sayfası ile ya da özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz.
Herkese güzel ve eğlenceli forumlar diliyorum.