Akademik eğitimlerim ve yüksek lisans mezuniyetim daha çok hukuk üzerine olduğundan dolayı 6-7 yıldır çeşitli avukatlık ofislerine makale hizmeti veriyorum. Bu konuların dışına malesef çıkamıyorum. Daha doğrusu yalan, yanlış veya anlamadığım konularda yazılar yazarak zaten çöplüğe dönmüş dijital dünyayı daha da kirletmek istemiyorum. Bir kaç yıldır hukuki makalelerde yoğun çalışmama rağmen son aylarda editörlük yaptığım sitelerde yeteri kadar makale yayınlandığından makale girişini biraz yavaşlattık.
Şu anki mevcut durumum sadece 1 veya en fazla 2 hukuk hizmetine hizmet verecek şekilde. Sadece yazı yazmak için ve para kazanmak için yazmadığımdan daha fazlasını kabul edemiyorum. Ceza Hukuku, İcra ve İflas Hukuku, Miras ve Aile Hukuku ile Bilişim Hukuku en çok tecrübeli olduğum alanlardır. Kamu Personel Hukuk da yüksek lisans konumdur. (Disiplin Cezaları) Yazılarımı Avukatlık Reklam Yasağı Yönetmeliğine uygun şekilde titizlikle hazırlamaktayım. Yapay zekaya oldum olası karşı olduğumdan yazılarımda bu arkadaşın fikirleri hiç bir zaman yer almaz. Tamamen akademik bir dil ile kendi kalemimden çıkan yazılardır. Bu yüzden günde 5 Bin 10 Bin kelime makale yazmam olanak dışı. Hukuki makalenin niteliğine göre günde en fazla 3 bin ile 4 bin kelime arasında yazabilirim. Dilerseniz bu konuda yıllardır yazdığım sitelerden referans da verebilirim.
Son olarak taban fiyattan (100 kelime 5-10 TL gibi) kesinlikle yazılar üretemem. Gerçekten hakkı ile makale üreten kişilerin de emeklerinin bu kadar düşük olduğunu düşünmüyorum.
Teşekkür ederim iyi çalışmalar