Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
374x90 Bu Alana Reklam Ver |
![]() ✍️ İÇERİĞE İHTİYACINIZ VARSA BEN VARIM | 📢 100 KELİME 3 TL | Vazgeçilmez İçerikler!🚀 |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
100 KELİME ÜCRETİ 3₺ | SİPARİŞİNİZ MİNİMUM 1.000 (BİN) KELİME OLMALIDIR. İçerik üretirken R10'da aktif olamıyorum. Lütfen görüşme önceliğiniz WhatsApp ya da Skype olsun. WhatsApp: +90 312 911 15 10Mobil ve Masaüstü için WhatsApp Linki TELEFON İLE GÖRÜŞMEK İÇİN 0312 911 1510 NUMARASINI 09:00 İLE 24:00 ARASI ARAYABİLİRSİNİZ. Skype: live:.cid.ff4d92e28dc494cb https://join.skype.com/invite/kQHIqxxZ1EEm İŞ ALIMI: AKTİF İçerikleri, kelime analizi ve içerik stratejisi belirledikten sonra üretirim. Tüm içerikleri LSI algoritmasına uygun, %100 Özgün ve %100 SEO uyumlu üretirim. Acele olmayan siparişler için 20 adet 1 gün - 40 adet 2 gün - 80 adet 4 gün içerisinde teslim ediyorum. Yüklü sipariş verecekseniz veyahut aceleniz var ise lütfen mesaj atarak durumunuzu bildiriniz. Sizin için en uygun programı yapabileyim. Fikir Edinebilmeniz açısından üretebileceğim içerik kategorileri:
BENİ NEDEN SEÇMELİSİNİZ?
SİZİN İÇİN NE YAPIYORUM? O
İÇERİKLER İSTEDİĞİM GİBİ OLMADI, ŞİMDİ NE YAPMALIYIZ?
100 KELİME ÜCRETİ 3₺ | SİPARİŞİNİZ MİNİMUM 1.000 (BİN) KELİME OLMALIDIR. İçerik üretirken R10'da aktif olamıyorum. Lütfen görüşme önceliğiniz WhatsApp ya da Skype olsun. WhatsApp: +90 312 911 15 10Mobil ve Masaüstü için WhatsApp Linki Skype: live:.cid.ff4d92e28dc494cb https://join.skype.com/invite/kQHIqxxZ1EEm İŞ ALIMI: AKTİF .. WMARACI REFERANSLARI Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
R10 REFERANSLARI Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Konu İçerikSepeti tarafından (16 Ekim 2020, 21:15 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
ibrahim2784 Verdiğim kategoriler örnek. Tüm kategoriler için içerik sağlayabilirim. ☺
Konu İçerikSepeti tarafından (14 Aralık 2019, 17:41 ) değiştirilmiştir.
|
|
|||
|
|||
Hocam sitemin içeriği seyahat olmazsa içeriği temizleyeyim hem referansınız olayım hemde adsense için içerik alayım.
|
|
||||
|
||||
ibrahim2784 Tabii ki, Skype veya özel mesaj ile detaylı görüşebilir miyiz?
|
|
||||
|
||||
Hüdavendigar Dönüş yapıldı. ☺
|
|
||||
|
||||
Hüdavendigar İlginize çok teşekkür ederim. ☺