Makaleyi Çok kısa zaman içerisinde teslim aldım. Makale tam istediğim gibi okuyucuya uygun şekilde yazılmış. Makalede konuya uygun alt başlıklar ve anahtar kelimelerin üstü vurgulu şekilde yapılmış. Bu sayede google uyumlu olduğu düşüncesindeyim.
Makale tamamen özgün anlatımla yazılmış birkaç siteye baktım ve kelime değiştirme gibi bir duruma rastlamadım. Yinede bazı sitelerden özgünlük kontrolü yaptım buda sonuçları:
Makaleyi yayınladıktan sonra3. sıradan yerimi aldım. Buda makalenin kalitesinin başka bir göstergesi:
Ayrıca birçok kişiyle makale ticaretim olmuştur. Kimisi satır sonunda "enter" tuşuna basıyor saatlerce düzenlemek için uğraştırıyor. Kimisi farklı programalrda yazıyor açarken sorun oluyor kimisinde ise makale hiç açılmıyor ama bu arkadaşta böyle bir sorun yaşamadım.
Gönül rahatlığıyla neredeyse hiç uğraşmadan sitemde yayınladım. İleride ticaret yapmayı düşündüğüm kaliteli yazarlardan olacağından hiç şüphem yok.
Son olarak yazıda hiçbir yazım yanlışına rastlamadım. İsterseniz makaleye göz atabilirsiniz.
Not: Makalede ufak değişiklik bulunmaktadır. Ojinaliyle biraz fark olabilir.
https://goo.gl/hxFPz8