Merhaba, öncelikle kendimi tanıtayım, 2007 yılından beri kurumsal seo danışmanlığı işini hala yürütmekteyim. Zamanla kendi projelerime yöneldim. 31 yaşındayım.
Evlilik üzerine bir sosyal ağ projem var, şu anda 9000 içerik var sitemde ve içeriklerin %90' ı özgün. Zaten kullanıcılar oluşturuyor içerikleri.
İçeriğimiz, düğün,sağlık, evlilik, diyet, kadın, tarifler, (yemek, tatlı pasta v.s.) üzerine genelde.
Ben size 10 adete kadar makale vereceğim, bu makaleler özgün olacak, 300-1500 kelime aralığında olan makale yukarıda saydığım kategorilerden her hangi birine ait olabilir. Sizde tek isteğim içine sadece 1 adet bağlantı koymak istiyorum, yemek tarifi makalesi verdiysem yemek tarifi bağlantısı vereceğim.
Karşılığında 1 adet makalede bende sizin sitenize bağlantı vereceğim. Yani hem sitenizi ücretsiz besleyeceksiniz hemde sitenizin SEOsuna katkıda bulunacaksınız. Sitemin alexa değeri 600 bin civarında şu anda, geçen ay 900 bindi. Her ay 3000 civarında özgün içeriği üyeler girmektedir! Makaleler silinmeyecektir, zaten sitenin içeriği olacak.
Sitenin alt yapısı özel olarak 3 aylık bir süreçte yazdırılmıştır. Çok hızlı bir indexlenme hızı vardır ve henüz 6 ay olmasına rağmen aramalarda üst sıralara çıkmaya başlamıştır.
Kısaca siteniz için çok faydalı olacağına emin olabilirsiniz, her sitenizi için 10 ayrı makale verip alabilirim, bunları ilerleyen günlere zamanlayarak daha çok fayda sağlayabilirsiniz!
1 milyon alexa değerine sahip düğün,sağlık, evlilik, diyet, kadın, tarifler kategorisindeki siteler veya bu kategorilerden her hangi birinin bulunduğu siteleriniz uygundur. Özgün ama daha yüksek alexa değerlerine sahip kişisel bloglarınızda olur. Siteleriniz özgün olmalıdır.
İlgileniyorsanız skype adresimi ekleyin lütfen: ozay (at) ozaydemir.com.tr