Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Kaliteli içerik uygun fiyat kampanyamıza davetlisiniz |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
Tamamen özgün içerikli, istenilen konuya göre kaliteli ve seo kurallarına uygun olarak makaleler yaziyorum.
Siteniz icin makaleleri, Araştırarak ve özenle yaziyorum. Makale içine 2adet resim eklenir. İsteğe göre wordpress panelinden ya da editorluk panellerinden direk siteye ekleme de yapılır. Ücretlendirme 100 kelime 2 200 kelime 4 300 kelime 6 ve katları şeklinde Aldığınız makaleyi beğenmezseniz geri iade ediniz. Yerine yeni bir tanesi hemen yazılacaktır. 2. makaleyi de beğenmemeniz durumunda (makale yayınlanmadığı sürece) paranız geri iade edilecektir. İlk calismada Ücreti, Ödenmeme riski ile karşmamak icin makaleleri vermeden önce talep ediyorum. Ödeme: ziraat bankası Enpara Bu forumun dışında çalıştığım ve çalışmaya devam ettigim kurumsal platformlar mevcut ancak referans olarak gosterilmeyi kabul etmedikleri icin, Maalesef onları referans olarak buraya ekleyemiyorum, ancak çalışmaya başladığımızda zaten ne kadar titiz ve işinde disiplinli bir insan ile karşı karşıya olduğunuzu anlayacak, yaptığım işten memnun kalacaksınız. Teşekkürler REFERANSLAR Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Konu umayya tarafından (11 Mart 2017, 16:23 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
daha çok hangi konularda yazıyorsunuz ?
|
|
||||
|
||||
Her konuda nasıl makale yazabilirsiniz ki?
|
||||
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
|
|
||||
|
||||
Araştırarak tabi ki. Yazması uzun sürüyor fakat günlük onlarca kalitesiz makale yazmak yerine kaliteli bir çok siteden araştırılarak derlenmiş yeni bir makale yazıyorum.
|
|
|||
|
|||
Arkadaştan 50-60 tane 7 ayrı kategori de makale aldım. Makalenin tamamını farklı araçlar ve manuel olarakta kontrol ettim. Kesinlikle özgün, seo uyumlu ve son derece kaliteli makaleler yazıyor. Kesinlikle tavsiye edebileceğim birisidir.
|
|
||||
|
||||
scelebi ile anlaşıldı. makaleler gönderildi, ücret alındı.
|
|
||||
|
||||
konu linkiyle pm alabılırmıyım
|
|
|||
|
|||
pm alabilir miyim?