Önceliklie herkese merhabalar, 

Forum üzerine makale hizmetlerimi sunmak için kayıt oluşturdum. Wmaraci.com ayrıcalığıyla sürekli ve kaliteli çalışmalara imza atmak istiyorum. Uzun zamandır Seo odaklı, kaliteli makale hizmeti veriyorum.  Şimdilerde, X İçerik Ajansı olarak anonim değil, kurumsal ismimizle sahadayım. Makale denildiğinde akla gelebilecek tüm kriterlere uyumlu çalışıyorum. Bu yüzden hizmet sahasında müşterilerimin ihtiyaçlarına olduğu kadar beklentilerine de hitap ediyorum. Hizmetlerimi tamamen kurumsal ve bu sayede faturalandırma hizmeti de verebiliyorum. Sunduğum ücretlerin içerisinde KDV oranı da bulunmaktadır.

Okunabilirlik odaklı, özgün içeriklerimi, müşterilerimin talep ettiği kriterlerle zenginleştiriyorum.  Markaların ve firmaların ilerlemesine, site trafiklerinin yükselmesine odaklıyım. 
İçerik konusunda da zengin bir havuza sahibim. Tanıtım yazıları, blog içerikleri, kategori yazıları, ürün açıklamaları, web site içerikleri, başarı hikayeleri, haber içerikleri, dergi içerikleri, inceleme yazıları ve dahası için hizmetinizdeyim. Kalitenin, en iyi şekilde çalışmaktan geldiğine inanıyorum. Ayrıca önceliğim her zaman müşteri ilişkilerinde başarı yakalamak. Makale ihtiyaçlarınızda ulaşırsanız çok sevinirim. Sürekli adresiniz olmak adına, sizlere iletişim bilgilerimi de bırakıyorum. Detaylar hakkında ulaşabilirsiniz. Şimdiden çok teşekkürler. 
İletişim için;
-Web site: xicerik.com
-Sosyal medya: xicerikcom
-WhatsApp Business:  https://wa.me/5464812050