lostyazilim
tr.link

Makale Ekibi Oluşturulacak - Sadece 3 Kişi!

3 Mesajlar 525 Okunma
lstbozum
tr.link

Kartalivinho Kartalivinho WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, öncelikle beni aracı kişiler ile karıştırmayın. Web dünyasında bulunan +20 adet sitem için, sürekli çalışacak 3 kişiye ihtiyacım bulunuyor. Bu üç kişinin yapacağı iş, günde ortalama 10.000 kelime iş üretmek.

Altını çizmem gerekir ki, basit içerikler üreten kişilerle çalışmak istemiyorum. Ben arkama yaslanıp, sizlerden gelecek olan içerikleri bir müddet sonra kontrol etmeden sistemime girmek istiyorum.

Bu işe başvuracak olan kişilerin bilmesini istediğim birkaç husus var.

1- Başvuracak olan kişi işini aksatmamalı. (Aksatırsa -negatif puanı veririm.)

2- Ürettiği içeriklerde kopya bulduğumda, tek kuruş para alamayacağı gibi, o kişiyi ifşa ederim.

3- Haftalık ödeme sistemine uygun olan kişilerin başvurmasını rica ediyorum.

Arkadaşlar ben yanımda samimi olabileceğim, gözüm kapalı güvenebileceğim kişiler arıyorum. Tabi ki bu yetmez. Bunun dışında Türkçe'ye hakim, imla kurallarına uygun içerik üreten ve makaleleri akıcı olan kişiler ile çalışacağım.

Sizlerden son 1 ay içerisinde yazılmış örnek makaleleri skype adresime göndermenizi, bu şekilde başvuru yapmanızı rica edicem.

Günlük iş yoğunluğu sebebiyle, 100 kelime ücreti 1 TL olarak belirlendi. Fiyatı uygun bulmayan kişiler konuyu terk edebilirler. Olumsuz yorum yapan kişiler için şikayet konusu açılacağı gibi, -negatif puanını da veririm!

Tüm bunları okuyup işe uygun olduğunu düşünen kişiler ise, aşağıdaki skype adresini ekleyebilirler;

live:.cid.9a7c8e82e25380de

wmaraci
reklam

nettebugun1 nettebugun1 WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 19.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek -
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 558
  • Beğeniler 194 / 237
  • Ticaret 45, (%100)
Konunuzu baltalıyor olmak istemem Hocam, yalnız şayet forumda henüz deneyim edinmemiş ve metin yazarlığı yapmaya uğraşan arkadaşlar varsa kendilerine hatırlatmak isterim..

Arkadaşlar, emeğinizi alacak ve beğenmediği takdirde size eksi puan uygulayacak bu üyenin:
1) Kaç mesajı var forumda?
2) Ticaret puanı nedir?
3) Bir başkasının gölge/kopya hesabı mı?

İyice düşünmenizi öneririm. Hatta önce ödeme almanızı, sonra metinlerinizi teslim etmenizi de. Zira bir hafta içerisinde metin toplayıp sonra girmeme ihtimali olabilir. Şayet yeni bir site açmışsa, sitesi için içeriği toplayıp kaybolabilir.

D İ K K A T diyelim her ne kadar bu mesajı rapor edilecek olsa da...
anilcagliyan

kişi bu mesajı beğendi.

Kartalivinho Kartalivinho WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, sizin mesajınızı rapor etmeyeceğim. Çünkü güzel bir açıklama yapmışsınız. Fakat böyle bir durum yok. Karşılıklı güven oluşturulmak adına istenilirse ilk etapta günlük bir şekilde çalışılır. Ancak içerik gelmeden ödeme yapmamızın mümkünatı yok. Çünkü bizde nasıl bir şeyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al