-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ÖGRENCİ
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
selam arkadaşlar ben bugün kendi kendime Seo UYUMLU makale yazmaya çalıştım BİRŞEYLER YAPTIM YORUMLARINIZI ELEŞTİRİLERİNİZİ ESİRGEMEYİN LÜTFEN İÇERİK NASIL SEO UYUMLU OLMUŞMU NOT NOKTALAMA KURALLARINA DİKKAT ETMEDİM DENEME MAKALESİ OLDUGU İÇİN KENDİMİ DENİYORUM YORUMLARINIZ DEGERLİDİR ANAHTAR KELİME SONY XPERİA Z3 COMPACT ÖZELLİKLERİ VE FİYATI SONY XPERİA Z3 COMPACT FİYATI VE ÖZELLİKLERİ Dünyanın en büyük telefon firmalarından birisi olan Sony’nin Piyasadaki akıllı telefonlarının Mini Modelleri çok satılıyor ve beğeniliyor bu makalemde size Sony’nin amiral gemisi Peri z3ün mini modeli Xperia z3 Compact özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi vereceğim ve Sony xperia z3compact fiyat ve özellikleri bakımından piyasadaki bir çok cihazdan daha güzel 129 gram ağırlığa sahip olan cihaz 4.6 inç Hd 280x720 piksel ekran çözünürlüğüne sahip kamerası ise tam bir fotoğraf makinesi 20.7 MegaPixel arka kamera ve 2.2 Megapixel ön kameraya sahip bir cihaz Sony xperia z3 compact özellikleri ve fiyatı Bakımından sınıfının en iyi cihazlarından birisi Snapdragon 2,5 Ghz Qualcom Dört Çekirdek ve android 5.1 lolipop işletim sistemine sahip ayrıca Sony Xperia z3 Compact su ve toza dayanıklı Sony Xperia z3 Compact tın pil gücü 2600 mAh 4 saat konuşma süresi ve 920 saate kadar bekleme süresi ile piyasanın önde gelen cihazlarından Sony 3D Surround Sound teknolojisi kullanılan xperia z3 compact kusursuz bir ses deneyimi sunuyor kullanıcılarına Xperia z3 Compact’ ın fiyatı ise özelliklerine göre gayet ucuz TEKNOSADA 1449 LİRAYA SATILAN SONY XPERİA Z3 COMPACT BAZI SİTELERDE İSE DAHA UCUZA SATILIYOR Sony xperia z3 compact fiyatı ve özellikleribakımından bütçesi olanlar için kaçırılmayacak bir telefon
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
83, (%96)
Merhaba öncellikle makale isinde sürekli olabilmek istiyorsan sayıyı sınırda tutmayarak arttırman gerek. Zamanla kendinizi daha fazla gelistirmis olacaklsınız. Yazıya gelince imla kurallarına,devrik cümle kurmamaya, cümleleri cok uzun degilde daha ķısa tutmaya özen göstermeye calısırsan daha iyi olur. Bu sayede karisiklik ve göz yoruculuk kalkar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
ENTER tuşunu kullanarak paragraflar arası boşluk bırakmak yazını daha okunur kılacaktır.
sözgelimi, içinde ne kadar doğru bilgiler olursa olsun yukarıdaki yazıyı gören bir kişi;
"okuyamadım kardeş durumum yoktu"
tepkisi verebilir. okunmayan bir yazı da çok tercih edilmez bence.
kolaylıklar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
ÖGRENCİ
-
-
Ad Soyad
M** K**