Arkadaşlar öğrenciyim ve ailesel, parasal sıkıntılarım var. Şimdi sadece bunları diyerek ee herkesin sıkıntısı var falan diyeceksiniz fakat yazıpta burada duygu sömürgesi yapmak istemiyorum. Para biriktirmeye başladım. Artık ne zamana birikir bilmiyorum fakat bir alan adı ve tema alacağım. Para kazanana kadar bedava bir hosting şirketinden yararlanacağım. Ama tema ve domaine boş yere para vermekte var işin ucunda. Makalelerime kendi yorumlarımı katıyorum ve açmayı düşündüğüm site kadın üzerine.
Sizden istediğim "Bu şekilde makaleler yazarsan siten tutar, yazmaya devam et" ya da "Bunları yaparsan başarısız olursun, bunlar senin faydana" diyecek bir yardımsever abi arıyorum. Harçlığımı çıkarsa yeterli olur. Ufak çapta oynayacağım için ufak çaplı kazanç beni oldukça mutlu edecektir.
Makalelerimi yazmaya başladım ve okuyup görüş, bildirmek, yön, tavsiye vermek isteyen olursa pm den bir adet makale atacağım.
Buraya kaydolmadan önce çok şey öğrendim burdan ve şimdi yaptığım şeyin doğru olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Yardımsever abilerimiz göstersin lütfen kendini.
edit: makalelerime kendi yorumumu katıyorum derken mesela bir yemek tarifi 10 farklı sitede olsada 10unda da aynı malzemeler farklı sunumlar olur