lostyazilim

Makale yazımı

3 Mesajlar 703 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KIRKAR110 KIRKAR110 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek ÖGRENCİ
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Selam Abiler Ablalar 300 kelimelik bir makalede kaç tane anahtar kelime kullanmam lazım ve birde anlatım nasıl olmalı iyi bir makaleyi göz önünde bulundurarak

wmaraci
reklam

MakaleLox MakaleLox WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Ev Hanımı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
3 tane kullanman yeterli :)

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
İçerik Nasıl Yazılmamalı diye bir yazım var bakmak istersen.

%2 diye basit bir kural var, 300 kelimede 6 adet anahtar kelime kullanabilirsin fakat bir anahtar kelimeyi en fazla 3 kere kullan, sakın 6 kere kullanmaya kalkışma. Anlatım olarak eğer siteye yazıyorsan site dilini araştır samimi mi değil mi, salt bilgi vermeye mi odaklı yoksa benzetme, betimleme var mı bunlara bak.

Örnek veriyorum:
Salt bilgi: "Snapdragon 820 işlemcili Samsung S7 su geçirmiyor"
Kelime kalabalıklığı: "Geçtiğimiz yılların devam niteliğinde olan Samsung S7 snapdragon 820 işlemci gücü ile gücüne güç katmış görünüyor. Sony Z serisinin benzeri bir şekilde su geçirmeme konsepti tasarlanan telefon suyun altında en fazla 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar kalabiliyor"

ikisi de aynı bilgiyi veriyor fakat biri kalabalık diğeri salt bilgi. Bunu sitenin dilinden anlayabilirsin. Ayrıca bir not daha site eğer çok güzel tasarımı ve link inşası olan bir site ise içeriklere önem veren biri ile çalışmaktasın, çünkü sitesine değer veriyor bu yüzden içerikleri yazdıktan sonra objektif bir şekilde 2 kere editörlüğünü yap. Aynı konu hakkında 2'den fazla yazı yazıyorsan araya yarım saat koy ve farklı şeylerle ilgilen bu sayede aynı cümleleri kurmayacaksın ve bu iş senin müşterinden gelen son işin olmayacak.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al