lostyazilim
tr.link

Makele alımı yapılacaktır.

4 Mesajlar 725 Okunma
lstbozum
tr.link

Ahmetalp Ahmetalp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Emekli
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Endüstriyel otomasyon, endüstriyel otomasyon teknolojileri, otomasyon konu basliklıklarinda 10 adet 300 kelime özgün makale alımı yapılacaktır.

wmaraci
reklam

Metehanturkmen Metehanturkmen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
*BEN KİMİM?*

Merhaba,
Ben Metehan Türkmen, Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Uzun süredir profesyonel olarak makale yazarlığı yapıyorum. Makalelerimin konusu ilk başta kendi alanım olmak üzere (Hukuk) gıda, spor, iş yönetimi, felsefe, Biyografik makale, besin tanıtımı Olası-olağan dışı sorunlara yönelik çözümler, karşılaştırma makaleleri ve aklıma henüz gelmeyen bir çok konu hakkında makale yazıyorum. Başka yazar arkadaşlarımızın da koyduğu nisbi ücretin sınırlarını aşağı çekip tabir-i caiz ise piyasayı düşürmenin haddime olmadığını düşünerek 100 kelime=1,5? ücretlendirme yapıyorum.

Önceliğimin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek devam etmek istiyorum ki bu işin iki taraflı bilgi alış-verişi olduğunu savunuyorum. Şimdiye kadar bu işin bana kattıklarını saymakla bitiremem. Özetle, araştıran, bilgi edinen, yazmaktan keyif alan ve bunu severek yapan birisiyim.

-ÇALIŞMA PRENSİBİM

Ödeme öncesi alıcıya bahsi geçen makalenin jpeg formatı yollanır, ödeme sonrası orijinal ürün alıcıya sunulur. BEĞENİLMEYEN MAKALELERDEN ÜCRET TALEP EDİLMEZ.

Son olarak sevdiğim bir sözü bırakmak istiyorum,

‘’Ne yaparsan yap tam yap, tanrı yarım bırakılmış şeyleri sevmez.’’

yazanadamtr yazanadamtr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek İnşaat Mühendisi / Yazar
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 1 / 21
  • Ticaret 13, (%92)
Merhaba,

Sizlerle çalışmaktan onur duyacağımı belirterek talep ettiğiniz takdirde makaleleriniz istediğiniz zaman dilimi ve istediğiniz şartlar koşuluyla tarafımca hazırlanabilir.

Kariyerinizde, iş hayatınızda ve özel yaşamınızda başarılar diliyorum!

Ahmetalp Ahmetalp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Emekli
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Metehanturkmen adlı üyeden alıntı

*BEN KİMİM?*

Merhaba,
Ben Metehan Türkmen, Hukuk fakültesi öğrencisiyim. Uzun süredir profesyonel olarak makale yazarlığı yapıyorum. Makalelerimin konusu ilk başta kendi alanım olmak üzere (Hukuk) gıda, spor, iş yönetimi, felsefe, Biyografik makale, besin tanıtımı Olası-olağan dışı sorunlara yönelik çözümler, karşılaştırma makaleleri ve aklıma henüz gelmeyen bir çok konu hakkında makale yazıyorum. Başka yazar arkadaşlarımızın da koyduğu nisbi ücretin sınırlarını aşağı çekip tabir-i caiz ise piyasayı düşürmenin haddime olmadığını düşünerek 100 kelime=1,5? ücretlendirme yapıyorum.

Önceliğimin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek devam etmek istiyorum ki bu işin iki taraflı bilgi alış-verişi olduğunu savunuyorum. Şimdiye kadar bu işin bana kattıklarını saymakla bitiremem. Özetle, araştıran, bilgi edinen, yazmaktan keyif alan ve bunu severek yapan birisiyim.

-ÇALIŞMA PRENSİBİM

Ödeme öncesi alıcıya bahsi geçen makalenin jpeg formatı yollanır, ödeme sonrası orijinal ürün alıcıya sunulur. BEĞENİLMEYEN MAKALELERDEN ÜCRET TALEP EDİLMEZ.

Son olarak sevdiğim bir sözü bırakmak istiyorum,

‘’Ne yaparsan yap tam yap, tanrı yarım bırakılmış şeyleri sevmez.’’

Makaleleri ne zam teslim edebilirsiniz

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al