Öncelikle herkese hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim,
Bir süredir gerek bireysel gerekse birkaç arkadaşımız ile birlikte birçok site için özgün içerik hizmeti sunmaktayım. Bu site üzerinden her ne kadar yeni olsam da başka bir forum üzerinden 4 yıldır bu sektörün içerisindeyim.
Neden Beni Seçmelisiniz?
Kendimi tanıdığım zamandan beri bu işle uğraşıyorum ve artık gerçekten birikim sahibi olduğumu düşünüyorum.
- İçeriklerimin SEO uyumlu olduğunu, akıcı bir şekilde okunduğunu ve dil bilgisi kurallarına uygun olduğunu göreceksiniz.
- 4 yılda edindiğim tüm tecrübeleri klavyem sayesinde içeriklere aktarabildiğimi düşünüyorum.
- İçerikleri oluştururken kaliteyi düşürmeksizin en hızlı şekilde davrandığımı düşünüyorum
Ücretlendirme
100 Kelime 1,5TL üzerinden ücretlendirme yapıyorum, toplu alımlarda pazarlık imkanı vardır.
Ödeme Yöntemleri
İş bankası ve Ziraat bankası üzerinden ödeme kabul ediyorum.
İletişim
0 532 710 3390 veya ookndkrk@gmail.com
Referans
Diğer forum üzerinden birçok referansım mevcut, pm atmanız yeterli. Bunun dışında Nbilgi.com | Bilginin En Hali içerisindeki makaleler ekibime aitti.
DİPNOT: Editörlük hizmeti de vermekteyim, dilendiği takdirde cüzi ücretler karşılığında siteye içerik giriş işlemi de yapmaktayım.