Kampanyamız Başlamıştır 1 Adet paket alana aldığı paketten 1 adet daha hediye. Bu kampanyaya 10 kişi alacağım. Paket satıldıkça konu üzerinden bilgilendirilecek ve kişi sayısı düşecektir.
Merhaba, ben Şahin
Yaklaşık olarak 1 sene boyunca bir çok site için makale yazdım. Üniversite bilgisayar programcılığı bölümü (Önlisans) mezunuyum. Sizde sitenizin bol içeriği olan ve düzenli içerik girilerek sitenizin yükselmesini istiyorsanız gönül rahatlığıyla beni tercih edebilirsiniz.
Neden Ben?
Makalelerimde %100 özgünlük garantisi veriyorum. İmla hatalarını denetimden geçirerek sıfır hata ile teslim ediyorum. Makalelere SEO uyumlu başlık atarak her müşteriye farklı başlıklar atıyorum. Bir tek konu dışında konu ayırmaksızın makale yazmaktayım. Yazmadığım o konu ise; Isı Yalıtım.
Çalışma Prensiplerim Nelerdir?
Haftalık veya aylık olarak çalışmaktayım bu size kalmış. Ödemeyi iş başında alıyorum. Aldığınız gün boyunca içerik girmekteyim. Yazdığım makaleleri imla hataları denetiminden geçirerek teslim etmekteyim. Yazdığım makaleler tamamen özgündür. Kişiye özel gün paketlerim'de mevcuttur. 7/24 Online olmakla birlikte alıcı ile sürekli iletişim içindeyim.
Haftalık Paketler
Düşük Paket
Gün: 1 Hafta
Fiyat: 35 Türk Lirası
Adet: Günlük 4 Makale
Kelime: 150-300 Kelime Arasında
Görsel Resim Var
Seo Uyumlu
Normal Paket
Fiyat: 55 Türk Lirası
Adet: Günlük 5 Makale
Kelime: 200-400 Kelime Arasında
Görsel Resim Var
Seo Uyumlu
Yüksek Paket
Fiyat: 90 Türk Lirası
Adet: Günlük 6 Makale
Kelime: 250-450 Kelime Arasında
Görsel Resim Var
Seo Uyumlu
Aylık Paketler
Düşük Paket
Gün: 30 Gün
Fiyat: 55 Türk Lirası
Adet: Günlük 2 Makale
Kelime: 150-300 Kelime Arasında
Görsel Resim Var
Seo Uyumlu
Normal Paket
Fiyat: 90 Türk Lirası
Adet: Günlük 3 Makale
Kelime: 200-400 Kelime Arasında
Görsel Resim Var
Seo Uyumlu
Yüksek Paket
Fiyat: 150 Türk Lirası
Adet: Günlük 3 Makale
Kelime: 250-450 Kelime Arasında
Görsel Resim Var
Seo Uyumlu
Referanslarım
Sormak istediğiniz sorular için ve ödeme yöntemleri için Özel Mesaj atabilir veya konu altına yorum atarak Özel Mesaj isteyebilirsiniz.