Merhabalar değerli arkadaşlar:
Profesyonel makale talepleriniz konusunda bir çok konuda makale ve içerik hizmetleri vermekteyim. Kendi blog sitelerimin ardından ilk kez başka sitelere yazarlık hizmeti vermeye başlıyorum.
[B]Makale Hizmetim Kimler İçin Uygundur:
[/B]
1- Yazmış olduğum makaleler klasik içeriklerden farklılık arz eder. Gerçek araştırma sonuçlarına göre yazılar yazılmaktadır. Zira kendi bloglarıma da zamanında sipariş vermişliğim olmuştur. Sırf kelime doldurmak maksadı ile maalesef bir çok içerik aldım.
2- Dolayısı ile içerikler sadece içerik oluşturmak amacıyla oluşturulmaz. İnsanlara gerçekten bilgi sunmak amacıyla içerikler hazırlanmaktadır. En etkili SEO çalışmasının içerik kalitesi olduğuna inanan birisiyim.
2- Sipariş üzerine içerik hazırlanır.
3- Sipariş üzerine içerik hazırlandığı için her gün için sipariş alınanamaktadır. Dolayısı ile her güne içerik talepleriniz için uygun bir kişi değilim. Kaliteli içerik hazırladığımı üst başlıkta ifade etmiştim.
4- Yukarıda arz ettiğim gibi her güne içerik hazırlanamadığı için, önemsiz nitelik taşımayan içerikleriniz için başka yazarlara müracaat edebilirsiniz.
5- Nitelik arz eden, gerek içerik kalitesi ve gerekse edebi şekli açısından bana vereceğiniz içerikler klasik yazarların içeriklerinden farklı olacaktır.
6- Hakim olmadığım, mahcup olacağım alanlarda sipariş kabul edilmemektedir.
7- İçeriklerde resmi yazılma dili kullanılır. Hukuk ve kamu diline uygun bir dil.
8- İlk kez makale yazarlığına başlayacağım için (kendi web site çalışmalarımdan şimdilik yeterli netice elde edemediğim için) başka ne gibi şartlar taşıması gerektiğini eksik ifade etmiş olabilirim. Dolayısı ile özelden iletişime geçmeniz halinde ayrıntılar konuşulacaktır.
100 Kelime 1.50 TL olarak ücret talep edilmektedir. Makale kalitesi bu bedeli kesinlikle haketmektedir.
Ücret fazla gelmiş olabilir. Ancak bu ücreti kesinlikle klasik yazarlar ile kıyaslayarak çok bulmamanızı öneririm.
Ek Olarak: Konu günceldir. Profesyonel siteler için uygun makale hizmeti için güvenle tercih edebilirsiniz.
Oluşturulan makaleler fazla bir niteliğe haiz olmayan sitelerden ziyade gerçekten niteliğini kanıtlamış web siteleri için son derece uygun olarak hazırlanmaktadır.