[SIZE=5][COLOR=Red]

İŞ ALIMI AKTİFTİR.

[/COLOR][/SIZE]


Merhabalar, ben Fırat Üniversitesi 4.sınıf elektrik ve elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Bildiğiniz üzere korona dolayıyla üniversiteler uzaktan eğitime döndü. Bende bu süreçte yaklaşık 1,5 yıl kadardır makale yazıyorum. Biliyorum yazacağım diyen makale yazamıyor. Ben kendi sitelerimde de makale girişlerini kendim yapıyorum. Tıklanma ve gösterim oranları, arama motorlarında ilk sıraya girmem gerçekten yapabildiğimin kanıtı niteliğinde.

Makale Yazarken Nelere Dikkat Ederim?

- Makaleleri kendi siteme yazar gibi özen göstererek yazarım.
- H2 ve H3 etiketlerinin kullanımına dikkat ederim.
- 300 Kelime dediğinizde 301 olduğundan bırakmam.
- Bütünlüğe önem veririm, konun akışına göre yazarım.

Hangi Konularda Makale Yazabilirim?

- Çok teknik olmadığı müddetçe hemen her konuda makale yazabilirim. Araştırıp, kendi cümlelerimle özgünleştirir ve makaleyi hazırlarım.
- Öncelik olarak hangisi derseniz mühendislik, YouTube, liste, seyahat ve teknoloji konulu makalelerinizi girebilirim.

Ücretlendirme:

Standart Makale: 100 kelimesi 3 TL.
(Standart makale hizmeti ile fazla araştırma gerektirmeyen, kısa sürede yazılan bir makale satın almış olursunuz. Bu hizmeti araştırma gerekmeyen tanıtım yazısı, liste içerik ve genel blog içeriği ihtiyacı olanların almasını öneriyoruz.)

Uzman Makale: 100 kelimesi 5 TL.
(Uzman makale hizmeti ile, araştırmaya dayalı ve en çok tıklanacak başlıkların analizi yapılarak hazırlanan bir makale satın almış olursunuz. Bu hizmeti araştırmaya dayalı tanıtım yazısı, ürün açıklaması, teknik veya genel blog içeriği ihtiyacı olanların almasını öneriyoruz.)

Semantik Makale: 100 kelimesi 8 TL.
(Semantik makale hizmeti ile, en çok tıklanacak başlıkların belirlendiği, anahtar kelimelerin ve eş anlamlılarının seçildiği "LSI tabanlı" bir makale satın almış olursunuz. Bu hizmeti tüm içerik ihtiyaçlarınız için tercih edebilirsiniz. )

** 10.000 kelime ve üzeri siparişte %5 indirim, [COLOR=#000000][FONT=Open Sans]20.000 kelime ve üzeri siparişte %10 indirim[/FONT][/COLOR] yapılmaktadır.

Ödeme Yöntemleri ve İletişim:

- İş Bankası, Enpara ve Ziraat ile ödeme yapabilirsiniz.
- İletişim ise wmaraci üyeleri PM aracılığıyla ulaşabilir. Wmaraci Dışı kişiler ise Whatsapp'tan 0535 277 36 ellibir numarasına yazabilir.

Düzenli İçeriklerini Yazdığım Sitenin Sonucu:












** Semantik makale ile siteniz her geçen gün dahada yükselecek!