lostyazilim
tr.link

Seo Uyumlu Makale Yazılır

3 Mesajlar 547 Okunma
lstbozum
tr.link

Cemedo Cemedo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim okuduğum bölüm gereği sosyal (insani) açıdan genel kültür düzeyim iyi sayılır. Yine eğitim fakültesinde eğitim aldığım için akıcı bir dil ve üslup ile yazılar kaleme alabileceğimi düşünüyorum.

Ücret dahilinde makale yazımını ilk defa yapacağım eğer teklif olursa. 2007 yılından beri web site işleri ile uğraşmaktayım, bugüne değin kendim için yaptım bu işi ve olumlu sonuçlar aldığımı söyleyebilirim sürekli özgünlükten yana olduğum için. Google'nin az çok neyi istediğine hakim olduğumu düşünüyorum.

Hazır hiçbir makalem yoktur. Sizden teklif gelirse eğer genel veya spesifik konular üzerinde öncelikle literatür taraması yaparak ve akabinde üzerinde emek harcayarak özenle en az 250 kelimeden oluşacak anlamlı ve en kötü ihtimalle %90 özgün makaleler yazmaya çalışacağım. Neden %100 değil diye sorduğunuzu duyar gibiyim :) Evet %90 çünkü insan doğal olarak her şeye tam olarak bilgi açısından hakim olamaz. En azından konuya tam olarak hakim değilsem fikir vermesi açısından hali hazırda bulunan makalelerden vs. kendime örnekler çıkarabilirim. Tabi bu kopyala yapıştır değilde kendime göre yorumlamam olacaktır. Yani sonuçta kesinlikle özgün olacaktır.

Bu işi yapacak olmamın sebebini soracak olursanız, bu sene öğrencilikte son senem olması sebebiyle zorlu bir kpss çalışma sürecinin beni beklemesinden dolayı tek başıma ev tuttum ve ne yazık ki evin zorunlu giderlerine maddi açıdan yetemiyorum. Anlaşacak birileri çıkarsa benim açımdan hem maddi hemde kafa dağıtmak için güzel bir fırsat olacağını düşünüyorum.

Yazı çok uzun oldu biliyorum kusura bakmayın. Aslında bunu biraz kasıtlı olarak yaptım diyebilirim. Hem konunun dikkat çekmesi açısından hemde madem makale yazma üzerine iş arıyorum iş yapmak isteyen arkadaşlara örnek olması açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Kesin bir fiyat yazmadım, teklifleri sizler sunabilirsiniz makul olması itibariyle. Makale teslim süreleri elimden geldiğince sizlerin isteyeceğiniz zaman doğrultusunda olmasına dikkat edeceğim.

Tekliflerinize açığım arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.
Kanuni

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Kanuni Kanuni WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 09.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Müh
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 767
  • Beğeniler 242 / 241
  • Ticaret 12, (%100)
Güncel
Cemedo

kişi bu mesajı beğendi.

Cemedo Cemedo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 171 / 106
  • Ticaret 2, (%100)
Güncel

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al