Merhabalar, Sitenize uygun içerikli ve konu hakkında araştırmalar doğrultusunda doğru bilgiler verici ve ister sizin ister bizim görüşlerimiz doğrultusunda doğru anahtar kelime seçilip bu anahtar kelimeleri tamamı ile özgün ve seo uyumlu şekilde arama motorlarının indeksleyeceği yerlerde makaleye koyarak makalelerinizi yazmaktayım. Başlıkta da belirttiğim gibi ben daha çok Türkçe taraftarı birisi olduğum için kendime Seyyar Makaleci diyorum .
Makalenizi yazdıktan sonra beğenmediğiniz yerler doğrultusunda isteğinize uygun düzenlemekteyim. Çünkü ben ve benim gibi müşteri meraklısı insanlar için işini iyi yapmak , müşteriyi memnun etmek paradan önce gelir.
Makale siparişlerinizi Seyyar Makaleciye sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz yoğunluktan dolayı gecikebilir ancak gün aşırı olmadan teslim edilir. Ücretlendirme 100 kelime 1,50tl olarak yapılacaktır. Burada müşteri memnuniyeti için her şey ön planda olacaktır. Beğenmediğiniz yerler konusunda veya makalenin içeriğini tamamını beğenmediğiniz halde yeniden yazılabilmektedir.
İletişim için e-posta: huseyinokantic@gmail.com