Hakkımda


Webmasterlık konusunda kendimi birçok alanda geliştiren biriyim. Bir yandan video editörlük ile bir yandansa makale yazarlığı ile uğraşmaktayım. Youtube üzerinde de aktif kanalım bulunmakta. Birçok yönden içerik üreticisiyim diyebilirim. SEO konusunda ise birçok platformda anahtar kelime konusunda az çok deneyimim bulunmakta ve yazılarımda artan bir grafik izlemekteyim.

İlgi alanlarım konusunda bisiklet sporu ile ilgilenmekteyim. Yazılarımda ise doğa, gezi veyahut video oyunları hakkında yazmaktan ayrı ilgi duyarım. Ayrıca video tasarımla ilgilendiğim için bilgisayar programları, tasarım vb. konularda da ilgim dışında deneyimlerimle de iyi işler çıkartabilirim.




Makale Hizmetim


Açık konuşmak gerekirse ilk referanslarımı edindiğim için hala taban fiyatta çalışmaktayım. Hakkımda kısmında dediğim gibi kendimi geliştirmeyi seven biriyim ileriki zamanlarda fiyatlandırmam da değişiklikler olacaktır. Ayrıntılar için pm atabilirsiniz.

Ödemeleri bankadan alacak şekilde genelde haftalık şekilde alıyorum. Ödeme konusunda da karşılıklı güvene inanıyorum. Şu anlık fiyatlandırmam 100 kelime 2 TL şeklindedir.