Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle haber editörlüğünün çok ciddi birş ey olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü editörlük, profesyonellik ve seo bir arada oluyor. Örneğin siz bu yazıya girdiniz ama niye girdiniz? Elbette "uzman" yazısını gördünüz ve merak ettiğiniz uzman editör nasıl olunur diye? Aslında böyle bir şey yok. Yani bu alanda profesyonel kişiler sürekli olarak deneme yapmış ve aynı zamanda da nelerin nasıl olduğuna dair şeyleri çözmüş adamlardır. Geçtiğimiz günlerde oldukça büyük (bayağı büyük) bir haber sitesinde çalışırken başıma olumsuz bir olay geldi. Sadece 3 saatte gündem konulardan siteye tam 100k ziyaretçi çektim. Bunu sadece 3 saatte gerçekleştirdim. Eminim ki o sayı şuan çok daha yukarı fırlamıştır. Bir süre sonra ise lafta patronlar benim çalışmadığımı iddaa ettiler ve bende artık dayanamadım çıkmak zorunda kaldım. Fakat bu kadar ani karar verirken borçlarım olduğunu unuttum. O yüzden en az bir ay çalışabileceğim bir ekip arıyorum. Haber siteniz güncel ve otorite iyiyse iyi ziyaretçi çekimi yapabiliriz. Çalışmalarımın portföyü vardır. Haber yazarken sadece içeriğe değil ziyaretçi gelip gelmeyeceğine de bakarım. Dolayısıyla her yazdığım haber en az 1k ziyaretçi getirir. İlgilenenler cevap verirse harikulade olur.

fiyat: 300 kelime 4.5 TL