Profesyonel ve Özgün İçeriklere Merhaba Deyin!
Yazılı içeriklere mi ihtiyacınız var? Siz kahvenizi yudumlarken ben içeriklerinizi hazırlıyor olacağım.

Ben Kimim?
Merhaba. Ben Emre. Gaziantep Üniversitesi İktisat Bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Uzun yıllardır freelancer olarak içerik üreticiliği ve içerik editörlüğü hizmetleri sağladım. Bir yandan da dijital pazarlama, SEO ve yazılım alanında kendimi geliştirmek adına çalışmalar yaptım. Bu uzun yıllarda hem çalıştığım projelerden hem de tanıştığım insanlardan büyük bir tecrübe kazandım. Bir dönem freelancer olarak hizmet sağlasam da artık tam zamanlı olarak hizmet vermeye karar verdim.

Beni Neden Tercih Etmelisiniz?
Sizin ve sitenizin ihtiyacını tam olarak anlamadan içeriklerinizi hazırlamaya başlamıyorum. Tek amacım şeffaf, profesyonel ve kaliteli çalışmak. Benimle çalışırken listeleyeceğim bütün özelliklerden faydalanabileceksiniz.
*Özgünlük Testi: Sizi tekrar tekrar yormuyorum. Hazırlanan içerikleri teslim etmeden önce en az 2 farklı özgünlük testine tabii tutuyorum. Sonuç belgeleriyle beraber içeriğinizi teslim ediyorum.
*Seo Uyumu: Google SEO standartlarında içerik hazırlıyorum. Her SEO kriterine ayrı ayrı dikkat ederek içeriklerinizi hazırlıyorum.
*Sınırsız Revize: Siz ve siteniz içeriklerimi beğenene kadar yeniden hazırlıyorum.
*Detaylı Dosya Teslimi: İçeriklerinizi teslim alırken her içeriği farklı klasörde teslim alacaksınız. Yapılan çalışmaların hepsini raporlayarak teslim ediyorum.
*Online Proje Takibi: Sürekli olarak iletişim halinde kalsak da bazen iletişim kopuklukları yaşanabiliyor. Size özel olarak oluşturacağım drive klasörü içerisinden her ayrıntıyı anlık olarak takip edebileceksiniz.
*Çözüm Odaklı Çalışma: Projemizde aniden oluşan aksilikler veya eksiklikler için bahane üretmek yerine sorunlarla savaşmayı tercih ediyorum.
*İçeriklerimin Arkasındayım. : Hazırladığım içerikleri sitenizden yayınladıktan 1 hafta sonrasında Semrush üzerinden içerik analiz raporlarını alıyorum. Bana bağlı oluşan sorunlarda makaleleriniz revize ediyorum. Giriş yaparken yapılan eksiklikler konusunda yardımcı oluyorum.
*Özgün Görsel : İhtiyaç duyulduğu takdirde makalelerinize uygun olarak özgün görseller hazırlıyorum. (Siparişinize bağlı olarak ek ücret talep edebilirim.)
*Sizi Dinliyor ve Anlıyorum: Sizin isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı tam olarak anlayana kadar siparişinizi hazırlamaya başlamıyorum.

Nasıl Çalışıyorum?
Her sitenin ihtiyaç duyduğu içerik çeşidi ve her kişinin beğendiği içerik aynı değildir. Proje başlangıcında bütün detayları sizden dinliyor ve not alıyorum. Kısa bir süre içerisinde ilk içeriğinizi teslim ediyorum. İlk içeriğim sizin tarafınızdan onay aldığı takdirde diğer içerikleri aynı kalitede hazırlamaya devam ediyorum. Bu yüzden proje hakkında olan ilk görüşmelerim bazen saatler sürebiliyor.

Referans Makalesi Sunmuyorum!
Her sitenin ihtiyaç duyduğu içerik ve her kişinin beğendiği içerik aynı değildir.

Ücretlendirme Tarifesi
Ücretlendirme konusunda 2 farklı tarifem mevcuttur. Dilerseniz 5 tl karşılığında 150 kelimelik deneme yazısı satın alabilirsiniz.
Uzman İçerik: 3,50 TL (100 Kelime fiyatıdır.)
Profesyonel İçerik: 6 TL (100 Kelime fiyatıdır.)
Editörlük ve diğer iş teklifleriniz için iletişime geçiniz.

Aktif Olan Kampanyalar
10.000 Kelime ve Üzeri Siparişlerde %10 İndirim!
5.000 Kelime ve Üzeri Siparişlerde 1 Aylık Semrush veya Canva Hesabı Hediye!

Hit Kanıtları
Hiçbir seo çalışması yapılmayan bir sitede basit seo teknikleri uygulanmış bir içeriğimin hit oranları.
https://www.hizliresim.com/b7xaowk

İletişim Kanalları
wmaraci.com üzerinden özel mesaj gönderebilirsiniz.
Konu altına iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz.
Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Telefon Numaram: 0552 689 4942