lostyazilim
tr.link

Yeni Nesil Makale ve Tanıtım Yazıları ile Sitelerinize Değer Katın (%100 Özgün, Kaliteli Makale Hizmeti)

6 Mesajlar 1.421 Okunma
lstbozum
tr.link

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
İŞ ALIMI: AÇIK

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kazancımı tamamen makale yazarlığı ve Photoshop programı ile yaptığım çalışmalar sayesinde elde ettiğimi belirtmek istiyorum. Bundan dolayı sürekli olarak yazmaya ihtiyacım var ve makale yazdıran arkadaşların desteğini rica ediyorum.

İşimi hobi ya da ek iş amacıyla değil, bir firma çalışanı gibi disiplin ve dikkat çerçevesinde yaptığımı bilmenizi isterim. Müşteri memnuniyeti ile birlikte, önce kendimi memnun edecek bir çalışma ortaya çıkartmak asli görevimdir.

Makaleleri Nasıl Yazıyorum?

* %100 özgün, dil kurallarına ve seo' ya uygun,

* Standart bir kalıp içerisinde, düzgün ve temiz,

* Paragraflar halinde, alt başlıkları ve anahtar kelimeleri kullanarak,

* Birbirinden kopuk, şişirilmiş cümleler kullanmayarak,

* Yazım sonrası, yazımı tekrar okuyup analiz ederek.

Hangi Konularda Yazıyorum?

Yazabileceğime ve sizi memnun edebileceğime inandığım her kategoride makale yazabilirim.

Makale Ücreti Nedir?

Standart olarak, 100 kelimelik bir makaleyi 1.50 TL' ye yazıyorum. Makaleleriniz için, konuya uygun görsel kullanımı talebinde bulunursanız, fiyat dengelerinde farklılıklar olabilir.

NOT: Uzun süreli ve devamlı işleri tercih ediyorum.

Skype: alpheus41@gmail.com - Özgün Makale ve Tanıtım Yazıları

Referans yazılarım için pm gönderebilirsiniz..

Saygılarımla...

sarkos adlı üyeden alıntı

Kendisinden makale aldım teslimatını zamanında yaptı ayrıca çok da güzel yazmış. Bu fiyat bandında böyle kaliteli bir iş kolay kolay bulunmaz diye düşünüyorum. Kaliteli hizmet için teşekkür ederim.

mhgorgulu adlı üyeden alıntı

Bir kaç firmayla da çalıştım makale konusunda ama arkadaş gerçekten denemeye değer bir makale yazarı. 13 adet makale yazdırdım, tam zamanında teslimat ve hepsi birbirinden güzel makaleler. İşini hakkıyla yapıyor arkadaş.

baymobile adlı üyeden alıntı

Kendisi Mobil oyunum için kısa sürede oldukça güzel bir çalışma yaptı.Teşekkür ederim kolay gelsin

BLev adlı üyeden alıntı

İlgili ve konusunda bilgili bir arkadaş.Dikkat çekici konu başlıkları ve hit getirecek konular yazabilir.

Justian0 adlı üyeden alıntı

Sipariş verilmiştir, çok ilgili birisi tek seferde istediğim gibi makale ulaştırdı. Teşekkürler :)

SeoDoktorum adlı üyeden alıntı

Arkadasla surekli calisiyoruz. Tam dedigi zamanda ve kaliteli makaleler yaziyor. Zamanlama konusunda dedigi zamandan once teslim ediyor her zaman. Kesinlikle tavsiye ederim.

MysticaL adlı üyeden alıntı

30 adet makale yazdırıldı. Memnun kaldım. Laf kalabalığı yok. Her şey net.

Euphrates adlı üyeden alıntı

Daha önce bir çok defa çalıştık gerçekten kaliteli yazılar bir makaleyi 1000 kelime yazmak her babayiğidin harcı değildir.

afy107 adlı üyeden alıntı

Sürekli çalıştığım işini düzgün yapan bir arkadaş. Kaliteli makaleler için tercih edebilirsiniz.

wmaraci
reklam

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
10 adet 450 kelimelik spesifik konularla alakali makale siperisi verildi. Siparis tam zamaninda ve imla kurallarina uygun tamamen özgün bir bicimde teslim alındı. Teşekkürler.

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

jazzspin jazzspin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Reklamcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 1 / 8
  • Ticaret 1, (%100)
Toplu fiyat ve detay pm alabilir miyim? 50 adet makale siparişimiz olabilir. 250 kelime ortalamada olacak. Yemek ve tatlı tarifleri, mutfak püf noktaları,..vb

Tekrarlanan cümle, düşük anlam içeren cümleler, kelime sayısı tutturmak amacı ile anlamı olmayan cümle koyma gibi detaylara önem veriyoruz. Bunlar olmadığında tekrar oturup kendimiz düzeltiyoruz bu da yaptığımız işi anlamsız kılıyor.,eğer bu noktada dikkatli olurum derseniz hemen pm alalım.

Websiteprojectmm Websiteprojectmm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Sağlık sektörü
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 6
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam 1000 kelime civarı 20 adet makale için fiyat alabilir miyim?

wmaraci
wmaraci

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
İş alımı tekrar aktif olmuştur. Sizden ricam, konuyu okumadan teklif vermeyiniz. Makale yazarlığı ve editörlük esas mesleğim olduğu için, uzun süreli ve tam zamanlı işleri tercih ediyorum.

Not: İçerik olarak herhangi bir kısıtlama yoktur. Sektöre göre fiyatlandırma farklılık gösterebilir.

orhanciimen orhanciimen WM. Kullanıcı
  • Üyelik 16.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Tsk personeli
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 252
  • Beğeniler 22 / 51
  • Ticaret 12, (%100)
Mesajım bulunsun hocam yakında bi sitem için çalışabiliriz

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al