-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba. Ben de makale hizmeti veriyorum ancak yoğunluk dolayısıyla kendim için makale almayı düşünüyorum. Yüz yüze paketlerinizdeki Gold paket için +5 TL. görsel demişsiniz ya, +5 TL. tüm makaleler için makale içi görsellere yer vereceğiniz manasına mı geliyor acaba?
İyi çalışmalar dilerim.
Ek olarak, ilk yoruma referans olmak için 100 kelimelik bir makalenizi alabilir miyim?
1 adet referans amaçlı 100 kelimelik makale gönderdi. İlgili ve başarılı bir arkadaş. Çalışmalarımızın devamını temenni ederim...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
SEO uyumlu makale yazıyorsunuz ama kafa geçer gibi 100 kelimelik makale satıyorsunuz. Ya bunun SEO'ya uymadığını bilmiyorsunuz ya da umursamıyorsunuz. Bilemedim şimdi. Benimki sadece bir eleştiri.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
@metamood yüzyüze paketler daha çok haber, içerik sitelerine uygundur. Anahtar kelime dağılımı içerik başına 2 kelime olacak şekilde ayarlandıktan sonra arama motorları tarafından hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Google yıllardır bas bas bağırıyor uzunluk, fazlalık değil nitelik diye. Bugün 2 satır yazısı olan siteler birinci sıradayken, aynı konuda 1000 kelimesi olan bir site aşağıda kalabiliyor. Ben hiçbir zaman dolu görünmesinden yana değilim her zaman niteliğe önem verdim.
Örnek olarak: aydın evden eve nakliyat sorgusunda 753 kelime içeriği olan bir site 72 kelimeli bir sitenin aşağısında. (firma rehberlerini saymıyorum)
Eleştiriniz için teşekkür ederim.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Merhaba,
Skype adresi iletirmisiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Makale Yazarı ve Editörlük
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
'EFE SU TESİSATI' ile ilgili tarafınıza makale talebiyle gelen kişi **************dır. Şikâyet kısmında da konuyla ilgili bilgiler mevcuttur. Dikkat etmeniz ricasıyla. Kişinin adı da Burak Çakır olacak geçmektedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
ilkan merhaba , web tasarım ve yazılım işleri yapıyoruz hem kendi sitemiz hemde müşterilerimize makale ve tanıtım yazıları yazdırabileceğimiz deneyimli bir arkadaş arıyoruz.Başlangıç olarak sitemize ait haber sitesinde yayınlatmak üzere web tasarım firması tanıtım yazısı yazabilirmisin ? birde garanti bankası hesabın olursa daha iyi olur. başlangıç olarak 2 adet 300 kelimelik makale istiyoruz. memnun kalırsak sürekli çalışabiliriz. Sevgi ve Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Arkadaştan bir adet paket alındı. Gayet başarılı ve hızlı teslim edildi.