lostyazilim
tr.link

Ziyaretçi Odaklı - %100 Özgün İçerikler

13 Mesajlar 2.788 Okunma
lstbozum
tr.link

MehmetDEMIR11 MehmetDEMIR11 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilişim Tekn. ve Yazarlık
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 13 / 8
  • Ticaret 4, (%100)
turkojen34 , bu bilgileri paylaşan tek site biz değiliz. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir.

Ek Olarak:

turkojen34 adlı üyeden alıntı

Konu devletin okulunda öğrencilere iyiyi öğretmek yerine yanlışa sevk edilmesi ise ben tepkimi koyarım.Size güzellikle yazdım tepkiniz enterasan oldu.Yazıları kaldırmanız bişey değiştirmez artık başbakanlık ve milli eğitime derdinizi anlatırsınız.

Ek olarak şunu da ekleyeyim. şifreler varsayılan olarak kullanılan şifrelerdir. Okul yönetimi bu şifreleri değiştirebilirdi. Ve şifreler modemlerin arkasında yer almaktadır. Okul yönetimi veya Milli eğitim bakanlığı'nın elbet bilgisi vardır. Ayrıca şifreler tarafımızca bulunmamıştır. Bu arada o şifreler, eğitim için kullanılıyor. Yani Tablet ve akıllı tahta kullanan okullarda öğrencilere şifreler veriliyor.

wmaraci
reklam

turkojen34 turkojen34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 459 / 444
  • Ticaret 53, (%100)
Uyardık kale almadın şikayet ettikten sonra nasıl kaldırdın linkleri.Bundan sonra senin sorunun.Devlet bomba yapımı tarifi yapan siteyi veya devletin internet sistemini farklı amaçlarla kullanımını öğreten bir siteyi uyarmaz direkt işlem yapar.

MehmetDEMIR11 MehmetDEMIR11 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Bilişim Tekn. ve Yazarlık
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 13 / 8
  • Ticaret 4, (%100)
turkojen34 , " bomba yapımı tarifi " hiç bir zaman yayımlamadık ve yayınlamayacağız. Yanlış okumuşsunuz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al