Mehmet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ben indirme sitesi açtım seo çalışması yaptırtcaktım ordan burdan para toplayıp ancak 1 tl bile toplayamadım yapamadım ancak indirme sitem 1 ay zor oldu yazılarımın başlıkları %75'i 1. sayfada %25'i 2.sayfada kesin olarak bazı etiketlerde 1.sayfada genellikle googleden geliyor hitler bu böyle devam edermi yoksa ilerde çöküş yaşarmıyım bilgilerinizi almak istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bunun için olumlu veya olumsuz birşey demek doğru olmaz. Arama motoru bi algoritma değişir gidersiniz veya daha çok yükselirsiniz. Programların vs. açıklamarını kendiniz özgün bir şekilde girin, kopyala yapıştır yapmayın. Beklentilerinizin altına düşmeye başlarsanız çalışma yaptırırsınız.
www.hubeybi.com
Ceohook
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web tasarım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
sen seo çalışması yaptırmayarak en büyük seo'yu yapmışın zaten :) malum herkez seo'cu oldu tabi işini temiz yapanlarda var. tavsiyem aklınızda hala seo çalışması yaptırmak varsa çok fazla referansa sahip ve kendini kanıtlamış kişilerle çalış. yoksa siteni berbat ederler :) aman dikkat et
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
20 - 30 kelime ile? İyiymiş.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%96)
Valla günlük 20-30 kelime yazarak böyle bir yükselme bence çok iyi :) Benim önerim böyle devam ederse çalışma yaptırmayın gelen hitler ve Google'da ki yeriniz düşmeye başlarsa çalışma yaptırırsınız
Youtube: Kod Dershanesi