-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sony al keyfine bak, gayette güzel güncelleme geliyor. Kendim Xperia Z kullanıyorum, bu telefona bakabilirsin eğer bütçen yüksek ise Z2 alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hayret kimse Nokia Lumia serisinden bahsetmemiş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Programlama
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sony Xperia Z öneririm arkadaşların aksine bende ilk telefonunu Xperia arc s ile aldım o telefonda kronik bir sorun olarak sensör altında bir çatlak oluşuyordu ama vazgeçmedim geçen sene Xperia Z aldım ve Sony Xperia Z den itibaren kendini gerçekten ilerletti güncellemede sıkıntınız olmasın diğer cihazlara göre belki 1-2 hafta geç alırsınız ama kesin alırsınız şuan cihazımda 4.4.2 kitkat sorunsuz kullanmaktayım. Daha dün akrabama bile Xperia Z aldık gönül isterdi Z1 veya Z2 ama fiyatlar ve Ödeme yöntemleri ortada. Ayrıca sony kalitesine her zaman güvenmişimdir gerek uygulamalarına gerek cihazlarına şimdi akıllı saatini almak için çabalıyorum :) Birde samsung kullanan hiç bir arkadaşım memnun değil.
www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Şarj sıkıntı olmaz derseniz iPhone'dan şaşmayın. Android'li modellere oranla bataryasının mAh değeri çok düşük olduğu için ne yazık ki iPhone'un şarjı çabuk bitiyor.
Android'li bir model istiyorum, özellikleri iyi olsun ve şarjı çok gitsin diyorsanız LG G2 ve LG G3 önerimdir. Uygun fiyatlı olsun derseniz Discovery, Turkcell T50 gibi modellere gözatabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 haftaya iphone 5s alıcam ama piyasanın en iyisi z2 dir bence. son 2yıldır çok sıkı takip eder yorum okur inceleme izlerim kararım budur.
neden iphone 5s alıyorum çünkü androidden sıkıldım.ve en iyisi bile 1 ay içinde takılmalar başlıyo azda olsa.iphone u stabil çalıştıgı için ve boyut olarak istiyorum geri kalan her özelliği hayatımı zorlaştırıyor.