-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Merhaba WMAracı ailesi. Buradan forumdaki moderatör arkadaşlara seslenmek istiyorum,
Aranızda hatırlayan arkadaşlar da olacaktır.
" Ücretsiz 60 Adet Forum Tanıtım Listesi " başlıklı bir konum vardı, ve forumdaki arkadaşlara websitelerini geliştirmeleri, tanıtmaları amacıyla websitelerini tanıtabilecekleri platformları ücretsiz olarak dağıtmaktaydım.
ve bu konum silindi. Forum kurallarını okuduğum zaman, herhangi bir kural ihlali yapmadığımı görüyorum. Forum yöneticilerinden bu konunun neden silindiği hakkında bir açıklama bekliyorum.
Hayırlı forumlar. Bol kazançlar diliyorum.
Venabilişim Web Hizmetleri
Mehmet
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet, bende dün böyle konu görmüştüm herhalde bu forumda başka forum listesi vermek olabilir .
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Konuyu hangi kategoriye açmıştınız?
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
İnternette ücretsiz listeleri bulup gelip burada siteme yorum atın yollayacağım diyen kişilerin konularının silindiğini gördüm. Bence bu da devam etmeli. Çünkü hazır listeleri bir karşılık bekleyerek dağıtmak hiç etik olmuyor. Bu forumda da kimse salak değil herkes neyin ne olduğunu biliyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Pasa
Gelecek Bizim
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
S** P**
-
-
-
Ticaret
356, (%100)
Konunuzun ekran görüntüsü aşağıda:
Bu yaptığınız bir yardımlaşma veya paylaşım değil. İnsanları kendi sitenizi ziyaret etmeye mecbur kılarak bir paylaşımda bulunamazsınız. Modlar ise her konunuz için sizleri uyarmak/bilgilendirmek zorunda değil. Siz WM Aracı kurallarını okuyup onlara uymak zorundasınız.
Ayrıca "kurallar arasında görmedim" şeklinde bir laf etmişsiniz. Ben sizin için, görün diye buraya kopyalayayım kuralı:
13- Forumda bir konu paylaşırken, içeriğin bir kısmını yazıp link vermek yasaktır. Ancak içeriğin tamamını yazıp kaynak olarak link verebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Deneyim demeyin, deneyin!