-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bunu kendin düşün , karar ver. Kişisel bir konu olduğunu düşünüyorum. Oyun oynayacaksan 3 Gb ramli 2 Ghz üstü bir telefon tercih et. Oyun için değil de sosyal uygulama için kullanacaksan 2 Gb ram ve 1,5 - 2 Ghz'li bir telefon yeterlidir. Ve tabi telefonun hafizasi en az 16 gb olsun mutlaka. Ben Nexus 6'yı bekliyorum şuan olmazsa LG G3 alırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
g2 paranız daha da çoksa g3 :D alın keyfinize bakın. g2 var bende 2 gün rahat gidiyor oyun oynasanız bile. Bir keresinde sadece arama gibi temel ihtiyaçlarda kullandım 4 gün gitti şarlı
KraL41
#banaoylebakma
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wp Cooder
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
İnsanlık hali, aldığınız akıllı telefonu birgün satmak zorunda kalabilirsiniz.
Bu yüzden piyasası sürekli olan fakat, fiyatı 1 ayda yarı yarıya düşen ( Samsung gibi ) telefonlardan kaçınmalısınız bence.
2 Sene boyunca Iphone 5 kullandım, Onda da bir yerden sonra kısıtlı kalıyorsunuz.
Şuan HTC One mini kullanmaktayım ve yakında 2 version olanını alacağım. Şiddetle tavsiye ederim.
İyi çalışmalar.
mvk
www.mistik.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım&Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
LG, HTC ve Sony önerebileceğim markalar. Kendimde LG G2 kullanıyorum, çok memnunum. Bütçeni yazarsan model söyleyeyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam kimsenin aklına uyma tavsiyem gönlünden geçeni al neden uyma dersem;
Sen gidersin xx markasının xx1 telefonunu alırsın diğerleri der ki yy markasının yy2 telefonu o fiyata daha iyiydi neden almadın bunun gibi birçok yorumu hem internette hem de günlük yaşantında alırsın ama kendin alırsan en azından bir cevabın + için rahat eder
Bende hp laptop aldım herkes önermiyor ama ben memnunum öneriye pek fazla değer verme
Smyrna35
Web Programming
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhaba,
İşletim sistemi olarak ios u öneririm.O kadar uygulamaya belleğe rağmen her hangi bir şişme görmedim bence android telefonlara göre çok daha avantajlıdır.
Eğerki işletim sistemi olarak android i seçicekseniz marka olarak Sony Xperia Z serisi veya LG G serisi ni öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Sony xperia z2 önermem 4k video kayıt yapıyor ama yaklasık 10 dk kayıttan sonra telefon ateş atıyor şarj pert falan önermem. yaklaşık 1 ay oldu discovery elite aldım gayet memnunum. Piyasada kötülüyolar ama şayet hiç bi sorununu görmedim şuana kadar. Sistem özellikleri olarak çok iyi hiçbir oyunda donma yaşamadım ısınma diğer telefonlara göre daha az. 24 saat elimden düşmüyo şarj sorunuda yaşamadım hiç. Tavsiye derim
bloggerim
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nokia Lumia serisi öneririm. Çoğu arkadaş bana telefondan anlamıyor diyebilir fakat nokia'dan şaşmayın. Sürekli güncelleme,sürekli yenilik, her telefonuna gelen güncelleme,sağlamlılık, nokia'nın haritalar uygulaması , Yazılım devi ile efsanenin birleşmesi sonucu oluşan bir telefondan bahsediyorum. Paran yetiyorsa 930 ya da 1520 al yetmiyorsa 925 al