lostyazilim

Süper Canlı TV

3 Mesajlar 598 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

remixindir remixindir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster,seo
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar sizlere yeni açtığımız internet üzerinden online olarak canlı tv izleme imkanı sunan Yeni bir web sitesini paylaşmak istiyorum.

Diğer sitelerden farkı ise online olarak izlenen Canlı tv player kodunu her kanalın altında ziyaretçilerle paylaşarak hem online canlı tv hizmeti hemde blog sahipleri için online olarak sitesine canlı tv ekleme imkanı sunuyoruz.

Ayrıca RTMP koduda sayfamızda mevcut

Örnek Sayfa: Show Tv

wmaraci
reklam

Lodosarif Lodosarif WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Gıda Müh.- Web Master
  • Konum Rize
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Ben de Haber kanalları sayfamda bazı eklentilerle tv izletmeye çalışıyorum ve henüz bir şikayet gelmedi. Bu konuda bilginiz var mı acaba?

Haberegider.com |==> Aradığınız her şey ve aramak istemedikleriniz tek adreste...

remixindir remixindir Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Webmaster,seo
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Telif hakkı veya Yasal olmaması için kayıt etmeniz gerekli.

Eğer Telif hakkı ile korunan yayınları kayır edip başka bir platformda yayınlıyorsanız bu yasal değil.

Fakat Zaten umuma açık olan Tv kanallarını eşzamanlı olarak sizinde sitenizde yayınlamanız herhangi bir yasal sorun teşkil etmemektedir.

Lakin ulusal tv kanalları bu durumdan şikayetçi oluyorlar. Ben canlı yayınımı sadece resmi sayfamda yayınlamak istiyorum diyorlar. Çünkü o sitelere reklam alınıyor. En kötü ihtimal google aracılığı ile dmca gönderip sayfanın google arama sonuçlarında çıkmamasını sağlayabilir. bunun haricinde yasal herhangi bir yaptırıma mağdur kalınmaz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al