-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar natro ile görüştüm bir program tanıtım ve download sitesi kurmayı planlıyorm ancak dosyalarımı turbobit ve hitfilede saklıcam natroda değil.Adamlar download sitesi kuracaksanız sunucu kiralamak zorundasınız diyo ben diyorum sizin sunucularınızda dosya bulundurmucam aynı seyi papağan gibi tekrarlıyolar bu konuda yardım edebilirmisiniz
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
hocam natro şart değil dolu hosting firması var onlara bakın
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tavsiye verirmisiniz acaba üçkağıtçı ve merdivenaltı siteler istemiyorum o yüzden reklam bütçesi olanlara gidiyorum hep google da kim çıkarsa artık
birde acaba ne kadarlık bir paket almalıyım bu iş için ?
Her şeyi bildiğini sanma! Gerçekte çok bilgili olsan da kendine cahilim diyebilecek cesaretin olmalı
Simurg
Yazılım Mühendisi
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
siz w@rez e izin varmı diye sorun var derlerse kurun
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
hostinger.web.tr günlük 400 kişi limiti var
ayrıca 2gb alan 100gb trafik veriyorlar ücretsiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
w@rez kelimesi ile anladııgm kadarıyle key serial crack tarzı seyler kastediliyo benim kurucağım sitede bunlar olmucak ücretli programların demoları ücretsiz programların full sürümleri oyunların demoları online oyunların downloadları ve oyunların yama dosyalarını barındırıcam ağırlıklı olarak.Bunlardada yasa dışı bişeyin oldugunu düsünmüyorum varsa beni bilgilendirin lütfen tecrübesizim
Ek Olarak:
Bedava malın püsürüğü fazla olurmuş derler kullanıcılar siteye tıkladığında açılması için 10 saat bekleyecekse vs hiç emek vermeyim hocam sizce kullanılırmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Simurg adlı üyeden alıntı
tm k.b yanlış anlamışım
Size bir tavsiye vereyim demo oyunları turbobit gibi sitelere yüklerseniz kazanamazsınız. çünkü zaten demo oyun sitelerinde kendi sunucularına ya da başka bir sunucuda yüklüyorlar yani gidip 60kb hızla indiricene o sitelerden indirirler sizin sitenize gelen pek olmaz
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Peki YASAL çerçeve altında bana en çok hangi kategori ve dosyalar kazandırır ? dediğim gibi burda yasal olmayan kavramına en yakın oyunların yamaları türkçe dil paketleri felan olabilir crack felan bulundurmucam
Ve düzenli olarak program tanıtarak site içeriğini artırıcam sizce aylık ne kadar web alanı ve trafik yeter bana bu benim ilk projem bilgisizim kusura bakmayın her türlü tavsiyenize açığım