emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Jengawer adlı üyeden alıntı
Site içi SEO ve SEO makale konusunda iyiyimdir. Bu yüzden böyle. Siteye hiç site dışı SEO yapılmadı. Herhangi bir hit programı vs. kullanılmadı. %100 organik hit. İmzamdaki konuyu ve
buradaki konumu inceleyebilirsiniz.
Benim anlamadığım siteyi siz kuruyorsunuz makaleleri siz mi yazıyorsunuz üstüne :D Nasıl gelirli yapıyorsunuz bu kadar kısa sürede.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Sitenin kategorisi ile doğrudan ilgili aslında. SEO makale kriterlerini bilip buna göre makale yazınca site dışı SEO'ya çoğu zaman gerek kalmıyor. Kendime siteye içerik üretmeyi kolaylaştıran bir kaç program yazdım. Sitelere içerik eklerken de çok kolaylık sağlıyor.
Geçen gün aldığım başka sitemin ss'si.
Anladım hocam sizi ekliyorum ilerde iş yapabilme durumumuz olabilir.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Tabi hocam. İsterseniz önceki mesajlarda bahsettiğim yeni sitemi ve site için özel hazırladığım programı size satabilirim?
Hocam buna ilerde bakarız :) Zaten şimdi almayacağım site dediğim gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ceyrancı
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şimdi aylık 1500 milyarlık geliri olan sitemi devrettim. Hemde neredeyse bedava denilecek bir fiyata. Uğraşınca bulursun.