-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar adsenseye iki kez başvurdum , ikisinde de google politikalarıyla uyumlu değil diye kabul edilmedim. Acaba neden uyumlu değil. Benim şüphelendiğim bir nokta var ; Yazılarımın çoğu bir kaç kitaptan alıntı oluyor. Bende kaynak belirtiyorum şu kitaptan diye. Acaba bu yüzden olabilir mi ? O kaynak yazılarını silip tekrar başvursam işe yarar mı ?Başka hangi sebepten olabilir? Bu konuda bilgili arkadaşlar sitemi inceleyip sorunları söylerse çok sevinirim
Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Sitende kopya içerik görünmüyor. Google bu o an canı istememiştir kabul etmemiştir. Bir kaç gün sonra tekrar başvur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Demiş ki; "Site Google politikalarıyla uyumlu değil".
Yani bırak Adsense'yi Google'ın arama politikalarıyla bile uyuşmuyor. Sana önerim kullanıcıların gerçekten işine yaracak şekilde siteni tekrar düzenlemen. Bu ne demek oluyor peki?
Kullanıcılar sitene girdiğinde aradığı şeyi rahatça bulabilsin. Menülerin sağlam olmalı, içeriğini rahatça bulabilsinler. Sitene girdiklerinde kullanıcıların akıllarında kalsın. Neden bir şeyi arayıp arama sonuçlarında üst sırada olmasalar bile ilk olarak vikipediye, uzmantv'ye, wmaracı'na, ***'a giriyorsun?
Çünkü bu sitelere güveniyorsun, biliyorsun. İşte kullanıcılarda sitene girdikten sonra böyle bir algı oluşturmaya çalış.
Etiket bulutunu, soru-cevap kısmını ve şimdilik gereksiz olan reklam alanlarını kaldırmanı öneririm. Hatta daha başka bir temaya geçmeni öneririm.