Arkadaşlar merhaba,

gaizantep şehrinin kültürel zenginliği dünya çapında, spor takımımız genel de gündemdedir. Yemeklerimiz tartışılmaz, antep fıstığımız, baklavamız, lahmacun, kebab desen bizde, E bi de gaziantep türkiyenin 6. büyük ekonomisi olunca neden süperkaktif bir sitesi olmasın diye düşünüp haber temelli ama emlak, oto ilan, seri ilan vb. gibi düşüncelerle kurduk.

Adresimiz http://gaziantepfan.com haber olarak rakibimiz çok ancak biz de bu pastadan pay almak istiyoruz. Şimdilik haberler test amaçı ordan buldan aldım ama birkaç sonra haber ajansından abonelik alıcam.

Sitenin tutması için düşünceleriniz nelerdir ? Reklam olarak ciddi düşünüyoruz, el ilanı, kartvizit bastırıcaz, yere radyolara reklam vericez vb. kullandığımız tema iş yapar mı, temafabrikadan aldık, ayrıca ilerde site tutarsa profesyonal haber yazılımı alıp içeriği aktarabiliriz felan.

uğraşmaya değer mi, günlük ortalama 10 bin ile 50 bin arası ziyaretçi çekmek için neler yapmamız gerekiyor, nerelere reklam verip, hangi tür haberler yapıp, ne tür içerik yapmamız gerekiyor,ayrıca ekibiz 3-4 kişiyiz, editör sıkıntımız yok. Aylık bütçemiz 300-400 tl olabilir yatırım için..