-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Gemi Kaptanı Olacak :)
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben bir site üzerinde 4 aydır bi süredir çalışıyorum herşeyimiz tamamlandı. Kalan bir domain oldu aklımızda domain var fakat alt yapısını blogger kurduk. Acaba sitemiz biraz hit görene kadar .blogspot.com.tr uzantımı kullansak veya başlar başlamaz kendi domainimizi alıp başlayalımmı ? Bana kalırsa .blogspot kullanmak mantıklı geliyor. Sitenin toplanması için en az 6 ay bir süreç var. Birde şimdi domaini almadım diyelim Daha sonra özel domain aldım. blogspot kullandım indexlerde sitem blogspot olarak çıkarmı bi sorun olurmu yani google tarafından Yeni domaine geçersek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bence hemen bir domain alıp sitenizi domaine bağlayın neden derseniz blogpot.com olarak indexlenmemesi için
cssdokum
Site Optimize Çalışması..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogspot kullanıyorsan. git bir domain ve hosting paketi al, wp kur veya kurdur.
baştan işe güzel başla.
blogspot ile siten hit almaya başaldığınu düşünelim, siteyi wp taşımak ve sıfırdan yeni bir site yapmak çok zor olacaktır.
google index konusudada, her site kendi indexine sahiptir, blogspot siten googlede üst sıralara çıkar, diğeri hiç indexlenmez. yani ya blogspotla başla devam et, yada diğeri ile,
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
MUHASEBE
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam sitenize baktım , imzadaki sitenize resimler görünmüyor ayrıca tabi size kalmış ama neden daha farklı bir tema seçmediniz
OzgurG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Blogger sitelerinin Google gözünde hatrı sayılır değeri var. Ama başlarken domain alırsanız daha uygun olur. Domain değişti diye değeri düşmez :)