-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oraya kayıt alımı kapanmış bulduktan sonra üzüldüm kayıt olamadığımdan :/
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence
prototurk sana çok yardımcı olacaktır.
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube de varmış oradan izliyorum şuan css derslerini izliyorum .
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
html css php gerekli ve bu diller kolay değil.. Css kolay aslında mantığını bilmen gerek fakat html bilmedende olmaz. html orta derecede zorlukda div class div style gibi temel kavramları bildiğin zaman gerisi çok kolay gelir php ise böyle öğrenilmesi baya bir zor. Bir kurs veya özel ders almanı öneririm veya deneme yanılma :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aslında css html yi kavradığımdan biraz kolay geldi diyebilirim ama büyük konuşmamak lazım.Php hakkında hiçbir bilgim yok.Tema iskeleti oluşturma adlı video var prototurk sahibi saolsun çok şey anladım o videodan.Photoshopdan iskelet oluşturup deneyeceğim bu hafta içine yayacağım çünkü sınavlar var liseyi okuyorum abilerim 9. sınıfım ve İnşallah yardımlarınızla bu işin altından kalkacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogger'da bildiğim kadarıyla CSS ve HTML'den başka dil yok genel olarak. Onları öğrensen yeter. Ayrıca ufak tefek kodları öğrenmen senin için iyi olacaktır. Gerisinideneme yanılma yoluyla yap çok eğlenceli :D
Ek Olarak: Temayı da bildiğin panelden düzenliyorum.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Css kodlarıyla fantezi yapıyorum şuan abilerim :D Html kodlarını da böyle keşfetmiştim fakat css çok daha kolaymış.Bu 1 haftaya yaymak üzere 1 tema çalışması yapacağım.Tabiki böyle dediğime bakmayın 1 ayda zor çıkartırım ama öğrenirim inşallah abilerim :) Bu arada prototurk.com videoları gerçekten çok faydalı youtubeden izliyorum üyeliğim olmadığı için.Çok teşekkürler.