WMAracı'nda ki 8. yılıma özel sınırlı sayıda kampanya.
Logo çalışması : ₺129
Konu Tasarımı : ₺169
Kartvizit Tasarımı : ₺159
Banner, İmza, Post Tasarımı : ₺99
Taban fiyatın altında çalışma yapılmamaktadır.
Veysel adlı üyeden alıntı
Arkadaş temiz ve kaliteli logolar yapıyor. Daha önce bir sitem için logo yaptırmıştım. İşinin ehli.
utkubrs adlı üyeden alıntı
İlk defa bir tasarım işinde kendisiyle çalıştım çok memnun kaldım bir daha ki grafik işlerimde de muhakkak kendisiyle çalışacağım.
ragon adlı üyeden alıntı
Film sitem için logo yaptırdım. Ne dediysem ince ince düşündü ve tam olarak istedigim sıradışı logoyu tasarladı benim için. Her türlü tasarımınızı güvenle yaptırabilirsiniz oldukça ilgili ve sıcak kanlı bir arkadaş. :)
km5510 adlı üyeden alıntı
Logo ve kapak tasarımı için çalıştık. Çok memnun kaldım. İşini hakkıyla yapıyor. Kafasına göre değil karşısındakini dinleyerek yapıyor. Teşekür eder diğer arkadaşlar için Ender beyi öneririm.
Serdar 1905 adlı üyeden alıntı
Ender bey kesinlikle işini çok güzel yapan bir arkdaşımız çok hızlı bir şekilde işimizi yapıp teslim etti bu onunla ilk çalışmamızda değildir. Kesinlikle herkeze tavsiye ediyorum elinize sağlık ender bey..
redpover adlı üyeden alıntı
Beklemediğim kadar hızlı dönüş yapmakta. E-ticaret sitesi için anlaştık. Belli ki ticaret ahlakı görmüş bir arkadaş. Kesinlikle öneririm
Kacamax adlı üyeden alıntı
Arkadas logo yaptirildi isinde gercekten basarili kesinlikle tavsiye ediyorum hatta söyledigi zamandan önce bitirdi. Tesekkürler
SynapseMm adlı üyeden alıntı
Arkadaşa önemli bir iş verildi.Çalışmalarını bekliyorum..Arkadaşa güvencim sağlam..Herkese tavsiye ederim çok alakalı iyi bir insan.
umutatamis adlı üyeden alıntı
Logo tasarımı yaptırıldı. Gayet ilgili ve hızlı bir arkadaş... Tasarım ihtiyaçlarınızda hiç düşünmeden çalışabilirsiniz.
Skala adlı üyeden alıntı
Kendisi ile sitem icin calisma yapildi. Cok yardimci ve isini duzgun yapan birisi. Her turlu guvenip calisabilirsiniz.
beyoglu adlı üyeden alıntı
Logo yaptırdım ve benimle çok ilgilendi, forumda bu işteki tek kişi diyebilirim, iş ahlakı ve sabrı takdire şayan gözünüz kapalı iş yaptırabilirsiniz, tekrardan Allah razı olsun diyorum teşekkürler..
takiplekazan adlı üyeden alıntı
Logo yaptırdık ve çok memnun kaldık. Kendisi ilgili ve profesyonel biri. Bundan sonraki işlerimizde de çalışacağız inşallah.
fevzib adlı üyeden alıntı
1 adet logo yapıldı arkadaş uygun bir ücret karşılığında oldukça başarılı bir logo tasarladı ayrıca işine özen gösteren ve müşterisinin isteklerine önem veren biridir tekrar teşekkür ederim.iyi çalışmalar :)
takiplekazan adlı üyeden alıntı
Logo yaptırdık ve çok memnun kaldık. Kendisi ilgili ve profesyonel biri. Bundan sonraki işlerimizde de çalışacağız inşallah.
Seoman adlı üyeden alıntı
1 adet logo çalışması yaptırılmıştır profösyonel, logonun yapim aşamasinda surekli iletişim halinde ve sağlam bir iş çıkaran arkadaş. Logoya ihtiyaci olanlara arkadaşı kesinlikle tavsiye ediyorum!
moris adlı üyeden alıntı
5-10 ₺ az para vereceğim diye paranızla rezil olmayın verin fazlasını işinin profesyoneli yapsın. Mükemmel bir çalışma çıkarttı ve çok sabırlı bir insan.
alpturkay adlı üyeden alıntı
kendisine tekrar tesekkur ederim. Logo yaptirildi ve teslimi gerceklesti. Her zaman ulasilabilir, profesyonel bir tasarimci. Herkese tavsiye ederim.
Skala adlı üyeden alıntı
Kendisi ile sitem icin calisma yapildi. Cok yardimci ve isini duzgun yapan birisi. Her turlu guvenip calisabilirsiniz.
hsynksy adlı üyeden alıntı
Ender beye logo çalışması yaptırıldı. İşinde usta. Bukadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim. Eline sağlık.
NOT: Fiyatlara KDV dahil değildir.
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: EnderGrafik (27.01.2023 09:28)