lostyazilim

Sürekli Zamanımızı Ayırdığımız Projemiz Neden Böyle?

16 Mesajlar 1.521 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

baranos baranos WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)
Merhabalar,

Ekibimizce sürekli zamanımızı ayırdığımız projemizde büyük umutlar vaad ediyoruz Türkiye'deki internet atmosferi için, her gün bir çok görüşme de yapmıyor değiliz anca alexa verileri feci halde üstelik mesela günde 150 ziyaretçi ile online görüşme yapıyorduk ancak giderek bir düşüş başladı, çok üzülüyoruz çünkü ciddi emek sarfediyoruz, bir reklam bütçemiz bulunmamakta çünkü kar amacı da gütmüyor fazla bir bütçemiz bundan dolayı bulunmuyor ilerleyen zamanlarda da bulunacağını sanmıyoruz sizce ne yapmalıyız?

Ayrıca chat sistemi için kendi sistemimizi kullanıyorduk ancak yavaşlık ve kullanıcı mağduriyetlerinden dolayı zopime geçtik sizce bu doğru bir karar mı bunu da değerlendirirseniz sevinirim, her türlü değerlendirmeniz için bu başlığı açtım.

Projemizin geleceği size göre nasıl bir durum arz ediyor?

Projemiz: Helpchat.org

Ek Olarak: Bu konuyu açmamın nedeni proje hakkında fikirleriniz ama en önemlisi değerlendirmenizi geniş bir çerçevede toplamak inanın emeğimiz alın terimiz bu işte çokca bulunuyor değerlendirmelerinizi esirgemeyin, okuyup geçmeyin birşeyler yazınız lütfen.

wmaraci
reklam

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
Hocam en önemlisi de şu, bence tasarımınızı değiştirmeniz gerekiyor. Tasarım konusunda da yardımcı olabilirim.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Hocam en önemlisi de şu, bence tasarımınızı değiştirmeniz gerekiyor.

Çok teşekkür ederim sade bir tasarım olması için böyle birşey yaptık, ancak elbette değiştirillir.

Ek Olarak: Başka yorumlarda bizim için çok değerli, hemde çok değerli.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

baranos adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim sade bir tasarım olması için böyle birşey yaptık, ancak elbette değiştirillir.

Sade bir tasarım olması gerçekten iyi ama insanlar siteye girdiğinde neyi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Mesela bir html tema bile olsa, üstte menüler olsa

"Ana Sayfa - Hakkımızda - HelpChat Nedir - Nasıl Kullanılır"

gibi şeyler yapılabilir bu da insanların daha çok fikir almasına yardımcı olabilir. Buna ek olarak bir yorum bölümü olsa yardımcı olduğunuz insanlar oraya yorumlarını bıraksa, yorumlarda yönetici onaylı olsa çok daha iyi olur.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Sade bir tasarım olması gerçekten iyi ama insanlar siteye girdiğinde neyi ne yapacaklarını bilmiyorlar. Mesela bir html tema bile olsa, üstte menüler olsa

"Ana Sayfa - Hakkımızda - HelpChat Nedir - Nasıl Kullanılır"

gibi şeyler yapılabilir bu da insanların daha çok fikir almasına yardımcı olabilir. Buna ek olarak bir yorum bölümü olsa yardımcı olduğunuz insanlar oraya yorumlarını bıraksa, yorumlarda yönetici onaylı olsa çok daha iyi olur.

Bunu uygulayabiliriz, diğer arkadaşlarımın da değerlendirmelerini almak istiyorum, arkadaşlar lütfen değerlendirmelerinizi yazın, teşekkürler.

EnderGrafik EnderGrafik Profesyonel Grafik İşleri Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1340
  • Beğeniler 618 / 619
  • Ticaret 231, (%100)
reklam yapmanız lazım hocam. duyulması ve misyonunuzun bilinmesi lazım

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

reklam yapmanız lazım hocam. duyulması ve misyonunuzun bilinmesi lazım

Anlıyorum, başka bir öneriniz var mı veya başka arkadaşlarımızın önerileri?

Felix Felix Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 25 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Eğer tanınmak istiyorsanız,sitenize SEO yapacak veya yaptıracaksınız.Bu sayede arama motorlarından da hit alacaksınız ve siteniz tanınmaya yavaş yavaş başlayacak.

• Üyelik 25.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Journalist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 1621
  • Beğeniler 419 / 197
  • Ticaret 5, (%80)

Felix adlı üyeden alıntı

Eğer tanınmak istiyorsanız,sitenize SEO yapacak veya yaptıracaksınız.Bu sayede arama motorlarından da hit alacaksınız ve siteniz tanınmaya yavaş yavaş başlayacak.

Haklısınız bütçemiz el verdiğince bu tarz çalışmalara girişeceğiz, peki sizce sistemimiz nasıl? Diğer arkadaşlarımızın da önerileri bulunmakta mı?

sacmaliyoruz sacmaliyoruz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek programcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 832
  • Beğeniler 65 / 138
  • Ticaret 1, (%100)
site olarak fazla bir şeye değinmeyeceğim.Ekibinizi olabildiğinde genişletmeye ve alanında uzman kişileri dahil etmeye çalısın.Size birisi yöneldiğinde konuya göre ziyaretçiyi dağıtırsınız.Yani ne kadar fazla kişi olursa o kadar iyi olur bilgilendirmeler sağlıklı olur. Tasarım olarak iyiştirilebilir. Gelir modeli olarak size soru sorarken şunu fark ettim.Şunu yapabilirsiniz atıyorum sadece örnek veriyorum. Ben size arabam hakkında soru soruyorum lastikleri değiştirme vs siz bana bir firma öneriyorsunuz bende o firmadan alış veriş yaparsam sizde belirli bir ücret alırsınız yani ücretli olarak firmalarla konusun sisteme dahil edin.Demek istediğimi anlamışsınızdır umarım sistemi tasarım vs olarakta düzenlerseniz proje büyük çaplı olabilir para harcayacaksınız yalnız

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al