-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web tasarım, Adwords
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Guzel.net.tr ben şahsen öneririm 6 adet sitemin hostingi orda barındırıyorum fiyatı da hem uygun hemde hiç bir sorun yaşamıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Security Asist.- Bilg. Müh.
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ben guzel.net.tr öneriyorum en geç 15-20 dakikaya ticket'e cevap verip telefonları açık gayet memnun'um. Öneriririm.
furkansandal.com | Site Sunucu Güvenliği, Ağ Güvenliği, Bilgi Güvenliği | hukukigelisim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alastyr, gerçekten çok iyi bir firma gerek müşteri samimiliği gerek tavırları çok iyi bir firma domain alımında yeni bir uygulama çıkmış, e-mail onayı bilmiyordum böyle birşey olduğunu domain e-mail onayı istiyordu fakat mail gelmiyor diye adamların başının etini yedim ve aradılar beni nazikçe kibarca durumun böyle olduğunu anlattılar. Gerçekten çok anlayışlı ve sağlam firma Mobil ödeme seçeneği var ve hosting ve domain olarak fiyatları ucuz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Konu Güncellemesi : Konu 18 Temmuz'da oluşturulmuştur.Fakat sürekli arkadaşlar tarafından güncellenmiştir.
13 Ağustosa kadar 2 hostingi de denedim.
İkiside gayet güzel,alastyr ile sponsor hosting kampanyasıyla tanıştım,guzel.net.tr ile %70 kampanyası ile tanıştım.Tek sorunum guzel.net.tr de 1 gün ticketime cevap gelmedi onu da sonradan kendim hallettim şuan sıkıntım yok şükür. :)
Diyeceğim şudur hangisinin fiyatı size uygun geliyorsa onu seçin ikisinden de pişman olmazsınız.
Konu tartışma ortamına dönmesin fikir almak isteyen arkadaşlar bu konu daki görüşleri dikkate alabilir. :)
Yakında