-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Arkadaşlar şöyle bir şey düşünüyorum sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.Bulamıyorum nette veya doğru arama yapamıyorum.
İsteğim şu; Film sitesi düşünün kare kare filmler ana sayfada. Filmler ana sayfada full sıralanıyor. Bu film resimleri yerine insanların profil resmi olucak ve tıklandığında insanların Adı soyadı mezun olduğu üniversite ve bir takım kısa bilgi çıkacak.
Yani şöyle çok basit aslıda mezun olan bir öğrenci düşünün gelicek siteye üye olucak, profil resmini yüklicek, Adını soyadını yazıcak, hangi üniversiteden mezun olmuş onu seçicek kategorilerden ve kısa bir hakkında yazıcak bunu gönderecek ve ana sayfada filmlerin sıralandığı gibi çıkacak.
Bu tarz wp teması arıyorum. Ücretsiz olursa çok iyi olur. Wp teması olması da şart değil bir eklenti olur hani entegre edilir. Mesela Google'da bu tarz bir şeyi ne olarak aratabilirim veya sizin fikirleriniz düşünceleriniz nelerdir bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..
Teşekkür ederim şimdiden herkese..
3000 Adet İnstagram Özel İsimli Kullanıcı Adları SATILIKTIR - PM ATABİLİRSİNİZ
VipTema
Vip Tema Web Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Vip Tema Web Tasarım A.Ş.
-
-
Ad Soyad
Ö** I**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şöyle bir şey var ücretli ama çokda pahalı değil, kodlamadan anlıyorsanız bunu editleyin derim görünüm olarak tam istediğin gibi şu da
demosu
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam çok teşekkür ederim, fakat şöyle bir sorun var ben video veya film paylaşımı kurmicam.
Vcard olarak düşünelim mesela insanlar mezun olduklarını İLAN edicekler.Siteye üye olucaklar kutular içinde profil resimleri mezun olduğu okul ismi ve hakkında bilgi çıkcak.Örneğin; about.me bu site bu site çok kapsamlı ben bunun gibi ama dediğim gibi sadece ana sayfada kutular halinde insanların profilleri tıklayınca bilgileri vs.vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Çok teşekkür ederim hocam aynen bunun gibi bir tema arıyordum ama bunu kullanıcılara nasıl uyarlıcaz..
Yani insanlar kayıt olduğu zaman dırek ana sayfa da cıkması gerekıyor.Yanı benım ınsanları tek tek ekleme olasığım yok çok kötü bir durum olur bu?
Teşekkür ediyorum tekrardan
Agora
Engin denizler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Böyle bir proje neden? linked.in gibi bir ağ var zaten?
Ayrıyaten öyle kullanıcı panelli bir script bulamadım kusura bakmayın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Profesyonel Kameraman
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Agora adlı üyeden alıntı
Böyle bir proje neden? linked.in gibi bir ağ var zaten?
Ayrıyaten öyle kullanıcı panelli bir script bulamadım kusura bakmayın :)
hocam kısacası şöyle mezunsitesi (nokta) com bu siteye uygun bir seyler bakıyorum.
Sosyal paylaşım siteleri çok ayrıntıya kaçıyor.
www.about.me tarzı düşünelim bu site bile ayrıntı çok.Bizim isteğimiz mezun olan insanlar gelicek siteye mezun olduğunu ilan edicek. Isım soyısım mezun oldugu okul ve profıl resmı eklıcek, iiletişim fb,twitter gibi bilgilerini eklicek ve kısa bır hakkında yazısı bu kadar.