lostyazilim
tr.link

Banka borçlarimi tek bir bankada toplayabilirmiyim.

7 Mesajlar 1.222 Okunma
acebozum
tr.link

nuti nuti WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 595
  • Beğeniler 216 / 85
  • Ticaret 12, (%100)
Mrb arkadaşlar. Ben bankalari 10 bintlye yakin borcum var kkb notumda orta seviyede ben borclarimi tek bir bankada toplamak istiyorum. Yani taksit taksit odemek istiyorum bu sekilde calisan bir yontem veya banka varmidir veya ne yapmam gerekiyor bilgi verebilirmsiniz.

elektronikssl
webimgo

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
15.000 TL kredi çekip tüm bankaların borcunu kapatıp sadece tek bir bankaya borçlu kalabilirsiniz. Ama önemli olan size 15.000 TL kredi veriyorlar mı ?

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

15.000 TL kredi çekip tüm bankaların borcunu kapatıp sadece tek bir bankaya borçlu kalabilirsiniz. Ama önemli olan size 15.000 TL kredi veriyorlar mı ?

Bu yöntem de güzel gibi gözüküyor ama borçla borcu ödüyorsun sıkıntı iş yani.. Fakat hocam ödeme kapasitesine güveniyorsa bu en mantıklısı bence de. Ayrıca dediğiniz gibi 10k civarı ihtiyaç kredisi vs alabilecekse.
Shrikeen

kişi bu mesajı beğendi.

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Bu yöntem de güzel gibi gözüküyor ama borçla borcu ödüyorsun sıkıntı iş yani.. Fakat hocam ödeme kapasitesine güveniyorsa bu en mantıklısı bence de. Ayrıca dediğiniz gibi 10k civarı ihtiyaç kredisi vs alabilecekse.

Hocam 15 bin çekerse onu geriye öderken daha fazla ödeyecektir. Biz 50 bin lira çekip 64 bin lira ödemiştik geri. Böyle düşünülürse zararlı çıkabilir arkadaş.

wmaraci
wmaraci

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

ttw adlı üyeden alıntı

Hocam 15 bin çekerse onu geriye öderken daha fazla ödeyecektir. Biz 50 bin lira çekip 64 bin lira ödemiştik geri. Böyle düşünülürse zararlı çıkabilir arkadaş.

Hem istediği şeyi yapacak firma veya banka komisyon vs almayacak veya çok çok az alacak hem de büyük bir borcu ödemiş olacak he, o da biraz zor :D

GokhanGok GokhanGok Karşıyakalı Kullanıcı
  • Üyelik 02.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayar donanım uzmanı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1232
  • Beğeniler 304 / 306
  • Ticaret 7, (%100)
Böyle bir şey mümkün değil bende araştırdım böyle bir sistem ile çalışmayı ama mümkün olmadığını öğrendim ve toplam borcum kadar kredi çekip onları kapatıp tek bir bankaya borçlandım ve ödüyorum tabi benim o kadar yüksek mevla borcum yoktu ama mantıklı olarak eğer illa böyle bir şey düşünüyorsan bunu yapmalısın. Geri ödemesi çok oluyor ise tüm bankalara aylık ödemen gereken mevlayı hesapla ve her ay ona göre bir ödeme planı çıkar kendine bu şekilde düzene sokarsın ödemeni

Kuva-i Kafsinkaf

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Hem istediği şeyi yapacak firma veya banka komisyon vs almayacak veya çok çok az alacak hem de büyük bir borcu ödemiş olacak he, o da biraz zor :D

Öyle vallaha. :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al