Merhaba Arkadaşlar
Lenovo z510 8GB Ram olan modelini kullanmaktayım.Bilgisayarda intel ile birlikte gelen tümleşik ve Nvidia'nın harici ekran kartı bulunmakta. Bilgisayarım Windows 8 yüklü olarak geldi bende Windows 7 format attım ve tüm uyumlu driverları Lenovo sitesi üzerinden yükledim.Warface adlı oyunu oynuyorum fakat en yüksek ayarlarda çok hafif kasma ve ekranda titremeler oluyor.Bende bunun nedeni acaba oyuna girerken harici ekran kartının çalışıp çalışmamasından kaynaklandığını düşünüyorum ama bu sadece bir düşünce ayrıca Bilgisayarım Windows 8 iken arada bir %100 disk kullanımı oluyordu Windows 7 format attıktan sonra da bazen oluyor ayrıntılara baktığımda sistem yazıyor.Virüs olması imkansız çünkü pcde hiç bir ek program yüklemedim ve Bitdefender Total Security 2015 orjinal sürümü mevcut ve antivirüsten olduğunuda sanmıyorum. Kısacası bu özelliklerde bilgisayarımın tam performanslı çalıştığını düşünmüyorum ve bu konuda yardımlarınızı bekliyorum :/
Ayrıca bazı programlara girerken program açıldığı anda 1-3 saniye donuyor ve sonradan kendine geliyor.