-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
pastane açabilirsin yerin güzelse çok iyi işliyor (pastanede çalışmak için başvurmuştum:D düşün yani :D)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kardeşim kendi eviniz var mı? Önce bir yerinizi sağlamlaştırın ondan sonra bu tür kazanç getirecek yatırım araçlarını düşünürsünüz.
Babanın eline geçecek olan para öyle yoktan gelmiş bir para değil ki internet kafe, ps salonu gibi yerlere yatırım yapsın. Üstelik baban bir eğitimci olarak bu tür fikirlere asla sıcak bakmayacaktır ben eminim. Ben de memur çocuğuyum o toplu para her zaman ele geçecek bir para değil. Yılların emeğiyle birikmiş bir mebla.
Kısaca demek istediğim buradaki kimse size yatırım konusunda yol gösteremez. Çok istiyorsanız bu işin danışmanları var. Çevrenizde size en uygun yatırım aracını onlar belirler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SoloTurk1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Yaşadığın yeri bilmemde bizim memlekette halı saha iyi kazandırır kardeşim. Yorucu bir işte değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
iddaa oynanabilir :D kesin garanti kazanç ama paraya bakıyor işte :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
konuyu takip ediyorum. fikirlerin hepsini okudum. ama kimse kurusa bakmasın doğru dürüst fikir sunan pek kimse olmamış... aynı sıkıntı bende de var. üniyi bitirdik, askerliği bitirdik iş yok. çok uzun zamandır işsizim. ticarete atılmayı düşünüyorum...
kafamda bir fikir var. hem konuyu açan arkadaşa bir öneri olabilir, hemde tutarmı forumdaki arkadaşlara sormuş olurum...
fikrim bir nevi collcenter işine benziyor. küçük bir ofis kiralayıp ofis malzemelerini felan koyup, telefon üzerinden satış yapmak.
ürünleri dini konulardaki ürünler olarak düşünüyorum. (herkes çeşitlendirebilir) ayrıca bu ürünleri setler halinde yaparak. kuranı kerim öğrenme seti cd + türkçe mealli kuranı kerim vs vs. paket genişletilebilir...
tabi burada müşteriye ulaşmak lazım. sonuçta tel üzerinden satış yapılacak. bunun içinde facebook ve twitter de bulunan büyük sayfalara reklam vermeyi düşünüyorum. dönüşler sayfalardan olacak.
ofise gelen çağrıları toplayan bir aparat koyup, gelen çağrılara tek tek dönüş yapıp ürünü tanıtıp, kişinin adres bilgilerini felan alarak, kargolamak. kapıda ödeme seçeneği ile.
biraz karışık oldu... fikrimi detaylı olarak yazıya dökemedim :) ama olay kabaca bu. tutarı ne olur acaba. işlermi, yürür mü. forumdaki arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Genel Müdür
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Öncelikle arkadaşların dediği gibi sağlam bir yerde olduktan sonra play station güzel para bırakıyor ( biz hergün 10 tl bırakıyoruz play stationa )
2.olarak rent a car. Denizlide 1 haftadır araba kiralamak istiyoruz tüm arabalar dolu hiçbir yerden araba bulamadık.
3.sü bir lise- ilkokul karşısında tostçu. Evimin altında dandik bir dükkan vardı tost falan yapıyordu hep geçerken '' ulan burdan kim yemek yer dükkan çok dandik '' derdik. Ta ki bir öğle vakti geçene kadar. Karşıdaki ilkokuldan onlarca çocuk köfte ekmek yiyordu orada. O gün anladım ki o çocuklar dükkanın kalitesinden anlamıyor ki adam dekorasyona önem vermiyor. Bizim dalga geçtiğimiz dükkan günde hiç yoksa 200 300 tl ciro çeviriyormuş
www.kadinsalyasam.com